inşallah ya endokrinoloji doktorlarına falan gittik ergenliğe girmeye başlamış dediler bu yaz uzarsın dediler.Merak etme bende senin gibiydim, şuan 1.85 bir anda uzarsın sen bile şaşırırsın.
Tamam işte bak doktorlar bile uzarsın demiş takma kafana.inşallah ya endokrinoloji doktorlarına falan gittik ergenliğe girmeye başlamış dediler bu yaz uzarsın dediler.
Liseye başladığım için herkes baya bir uzun o yüzden biraz canım sıkıldı. HayırlısıTamam işte bak doktorlar bile uzarsın demiş takma kafana.
Boyunu nasıl mı uzatabilirsin? Dostum bunun cevabı yok. Yani uzatamazsın. Çoğunlukla annenin ve babanın boyları civarında olursun veya akrabalardan kısa birisi veya uzun birisi varsa annen ve babandan farklı olarak onlara da çekebilirsin. Tamamen genleri bağlı olan bir şey.15 yaşıma girdim mayısta ancak boyum 1.65 de kaldı kilom da 57 kg boyumu nasıl uzatabilirim?
Annem 1.66 babam da 1.84Boyunu nasıl mı uzatabilirsin? Dostum bunun cevabı yok. Yani uzatamazsın. Çoğunlukla annenin ve babanın boyları civarında olursun veya akrabalardan kısa birisi veya uzun birisi varsa annen ve babandan farklı olarak onlara da çekebilirsin. Tamamen genleri bağlı olan bir şey.
Akrabalarımda kısa yok dedem 1.90Boyunu nasıl mı uzatabilirsin? Dostum bunun cevabı yok. Yani uzatamazsın. Çoğunlukla annenin ve babanın boyları civarında olursun veya akrabalardan kısa birisi veya uzun birisi varsa annen ve babandan farklı olarak onlara da çekebilirsin. Tamamen genleri bağlı olan bir şey.
O zaman büyük ihtimalle sonradan senin boyunda artışa geçebilir. Belli olmaz. Senin yapacağın tek şey beslenmene dikkat etmek.Annem 1.66 babam da 1.84
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akrabalarımda kısa yok dedem 1.90
anladım teşekkürlerO zaman büyük ihtimalle sonradan senin boyunda artışa geçebilir. Belli olmaz. Senin yapacağın tek şey beslenmene dikkat etmek.
14 yasında 8 in sonunda 1,48 falandım15 yaşıma girdim mayısta ancak boyum 1.65 de kaldı kilom da 57 kg boyumu nasıl uzatabilirim?
Yani dediğim gibi dedem falan 1.90 annem 1.65 babam 1.8414 yasında 8 in sonunda 1,48 falandım
şuan 1.86 yaş 19
genetiğe bağlı. Akrabalarında uzun varsa uzayabilirsn.