Neler Yeni

Yaşlandığınızda nerede ve ne şekilde olmak isterdiniz?

BMW_M4

80+ Bronze

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Şahsen ben kanada da sabahları ve öğlenleri balık tutup akşamları arkadaslarımla barbekü yapmak isterdim.
Siz?
hocam samsun veya antalya dan ev alırım köpek alırım bana arkadaşlık yapar küçük bir kasabada yaşarım hayali bile güzel yaşlanasım geldi ama bildigin istanbul işte gerçekler 16 milyon yaşayan istanbul her şehrin kendine göre güzellikleri var mesala istanbul tarih kokuyor antalya turistlik trabzon kafa dinlemelik ama buralardada suriyeli görüp sinirleriniz yerinden fırlayabilir

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
sabah 6 da kalkıp,duşumu alıp kahvaltımı yapdıktan sonra elime kahvemi alıp trafik sesi olmayan,ama şehire de fazla uzak olmayan bahçeli evimin havuzuna ayaklarımı sokarak rahatça kahvemi yudumlarken eşimin yanıma gelip "ne kadar güzel bir sabah" demesi.
ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM LAN :D

robin

80+ Silver
Diğer kişiler gibi huzurluca sakin bir yerde yaşamak istemem. Olayların içinde olmaya devam edeceğim :cool:

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
Şahsen ben kanada da sabahları ve öğlenleri balık tutup akşamları arkadaslarımla barbekü yapmak isterdim.
Siz?
Marsın yüzeyine yeni bir delik açarken :D
şaka şaka
Almanya Kölnde grubumla konser veren ihtiyar bir metalci olarak sanırım :D

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Yaşlanmak yerine şu an ölmeyi tercih edebilirim, yaşlandıkça sorumluluklar biniyor, orta yaşın sonuna gelene kadar zaten yeterince yorgun bir beyinle ne kadar sağlıklı yaşayabilirim ki?

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,684