- Reaksiyon skoru
- 69
arkadaşlar türk telekom kullanıyorum 40 mb download 4.8 upload var ben valorant yayını acıcam kaç bit vermem gerekiyor hiç fikrim yok yada kac fps cozunurlukte veriyim ? şimdiden teşekkürler
720p 2500-2800 bitrate verinarkadaşlar türk telekom kullanıyorum 40 mb download 4.8 upload var ben valorant yayını acıcam kaç bit vermem gerekiyor hiç fikrim yok yada kac fps cozunurlukte veriyim ? şimdiden teşekkürler
teşşekkürler720p 2500-2800 bitrate verin
yeterli 720p 30 veya 60 verilebilir muhtemelenarkadaşlar türk telekom kullanıyorum 40 mb download 4.8 upload var ben valorant yayını acıcam kaç bit vermem gerekiyor hiç fikrim yok yada kac fps cozunurlukte veriyim ? şimdiden teşekkürler
720p pekı 60 fps mı 30 fps mı verıyım720p 2500-2800 bitrate verin
Birde sorun olmazsa hangi türk telekom paketi link vs. Varmıarkadaşlar türk telekom kullanıyorum 40 mb download 4.8 upload var ben valorant yayını acıcam kaç bit vermem gerekiyor hiç fikrim yok yada kac fps cozunurlukte veriyim ? şimdiden teşekkürler
30 olur sıkıntı olmaz720p pekı 60 fps mı 30 fps mı verıyım
30 fps verınce akıcı olmaz bence ? 60 fps versem bısey olur muBirde sorun olmazsa hangi türk telekom paketi link vs. Varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 olur sıkıntı olmaz
Verebilirsin yayını nerde yapıcaksınız ve Birde sorun olmazsa hangi türk telekom paketiNi kullanıyosunuz link vs. Varmı30 fps verınce akıcı olmaz bence ? 60 fps versem bısey olur mu
48 fps mi ? antalyada oturuyorum da o kadar yakın degılım server a48'de deneyebilirsin, istanbuldaysan ya da servere yakın isen 3.100 falan bitrate vermeni öneririm.
48 fps mi ? antalyada oturuyorum da o kadar yakın degılım server a
http://www.internetaboneligi.site/hemen-basvur.html?h=50 bu paket ozaman 60 fps 720p 2600 bit hızı verıyorum valorant yayını ıcın ?Verebilirsin yayını nerde yapıcaksınız ve Birde sorun olmazsa hangi türk telekom paketiNi kullanıyosunuz link vs. Varmı