Neler Yeni

Yardım Yayın için Öneri İnternet sağlayıcısı

TALHA MURAT

80+ Silver
109 TL olan bir paket var o nasıl
Akıllı sınırsız yazıyorsa onalr akşam 7-24 arası 25 geri kalan 100 mbps hız oluyor uplaod sabit bende onu kullanıyorum sorunum yok hız düşmesine rahmen rahatlıkla kullanıyorum o yüzden boşuna sınırsız için çok fazla para ödemiyorum . 8 senedir kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

135 TL olan da aynı şeyler sadece ekstra film abonelikleriydi sanirm
o akıllı sınırsız bahsettiğim ama isterseniz bu hız düşümü bana farketmez der iseniz ona göre önereyim şimdi iki sorum var:
1. si hız düşümü farkeder mi?

2.si yayın önemlimi mesela full paket var hız düşen düşmeyen fiyat değişiyor yayın önemli değilse ona göre önerecem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
Akıllı sınırsız yazıyorsa onalr akşam 7-24 arası 25 geri kalan 100 mbps hız oluyor uplaod sabit bende onu kullanıyorum sorunum yok hız düşmesine rahmen rahatlıkla kullanıyorum o yüzden boşuna sınırsız için çok fazla para ödemiyorum . 8 senedir kullanıyorum

o akıllı sınırsız bahsettiğim ama isterseniz bu hız düşümü bana farketmez der iseniz ona göre önereyim şimdi iki sorum var:

2.si yayın önemlimi mesela full paket var hız düşen düşmeyen fiyat değişiyor yayın önemli deği

2.si yayın önemlimi mesela full paket var hız düşen düşmeyen fiyat değişiyor yayın önemli değilse ona göre önerecem.
Yayin çok önemli yani hergun 2.30 3 saatlik yayın açmak istiyorum

shiba inu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Baran Bayındır
ben türknet vdsl kullanıyorum 80 megabit download 8 megabit upload alıyorum. 6000 bitrate yayın yapabiliyorum rahatlıkla sorun olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
Tamamda akşam 7-24 arası hızalr 25 mbps inecek sorun olur mu? olmazsa ona

Biraz açsan knka anlamadm 7/24 derken bide bir arkadaş yorum yapmiş o değerler nasıl bakarsan sevinirm

ben türknet vdsl kullanıyorum 80 megabit download 8 megabit upload alıyorum. 6000 bitrate yayın yapabiliyorum rahatlıkla sorun olmuyor.
Teşekkür ederim hocam saolun

TALHA MURAT

80+ Silver
?

Biraz açsan knka anlamadm 7/24 derken bide bir arkadaş yorum yapmiş o değerler nasıl bakarsan sevinirm

Teşekkür ederim hocam saolun
19/24 arası 25 mbps hıza düşüyor download uplaod sabit.

Türknet asla önermem alınıcaksa vdsl olarak millenicom tavsiye edilir türknet çok keisnti oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
?

Türknet asla önermem alınıcaksa vdsl olarak millenicom tavsiye edilir türknet çok keisnti oluyor.
Ben 8 den sonra yani bazen 9 da bazen 8 de açmayı düşünüyorum yayını ilerde geceye de dönebilir bu ona göre bir şey önerirsen sevinirm

shiba inu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Baran Bayındır
?

ben turknet vdsl kullanıyorum 3 saate yakın aralıksız yayın yaptım ping sorunu vs. yok 6000 bitrate de

TALHA MURAT

80+ Silver
Ben 8 den sonra yani bazen 9 da bazen 8 de açmayı düşünüyorum yayını ilerde geceye de dönebilir bu ona göre bir şey önerirsen sevinirm
Tamam. Şimdi 10 uplaod olmasını istiyorsan kullanacağın kadar upload alabilirsin açıklamasını yaptım en azından tasarruflu olur ayrıca 200 upload alsan paket ile max 200 tl oluyor 200 gb upload kolay bitmez istiyorsan alabiliyorsun.

ben turknet vdsl kullanıyorum 3 saate yakın aralıksız yayın yaptım ping sorunu vs. yok 6000 bitrate de
Hocam sizde olmadığında sorun yok diyemezisniz bu forumda çok türknetten sorun yaşayan olup millenicoma geçti.

shiba inu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Baran Bayındır
Tamam. Şimdi 10 uplaod olmasını istiyorsan kullanacağın kadar upload alabilirsin açıklamasını yaptım en azından tasarruflu olur ayrıca 200 upload alsan paket ile max 200 TL oluyor 200 gb upload kolay bitmez istiyorsan alabiliyorsun.

Hocam sizde olmadığında sorun yok diyemezisniz bu forumda çok türknetten sorun yaşayan olup millenicoma geçti.
haklısınız aslında ama altyapı durumu da etkileyebilir

Top Bottom