Neler Yeni

Yayin islerine atilmak istiyorum.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
hangi sorun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

xSlowers#1891 ekle bildiklerimi anlatırım

ekliyorum hocam hemen. esas sorun ilk attığım konuda.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Oncelikle herkese iyi geceler dilerim.
14 yasindayim yayinciliga baslamak istiyorum.

Sistemim;
Sapphire nitro+ RX5700xt SE (ekran k

R5 3600x

Gigabyte S2H (anakart)

Gskill 3000mhz cl16 (ram)

Dark guardian(kasa)

Sharkoon v2 650w(PSU)

Kingston a400 240gb (ssd)

Msi g271 (monitor)

Boyle bir sistem var ve yayin isine girmek istiyorum sorun olur mu hangi uygulamalari onerirsiniz hangi yolu izlemeliyim?
Bir de cift monitor icin evdeki hdmi girisi bulunan 21 inc civari bir monitor var hdmi ile goruntu alabiliyorum bunu kullanayim mi suana kadar tv olarak is yapti. Yoksa 24 inc lik bir vga girisli baska bir bilgisyar var donusturucuyle ugrasmak istemiyorum direkt onunla mi o bilgisayarla mi chate vs baksam.
Ekipmanlarim:
Razer mamba TE mouse
Steelseries arctis 5 kulaklik ve mikrofon
Kbr96 klavye
Simdilik kulaklik mikrofonu is yapar diye dusunuyorum sonra degistiririm sizce nasil?
Sorun yapar mi?
Nelere dikkat etmeliyim?
Tv yi 2. Ekran olarak kullanmali miyim?
Hangi programi onerirsiniz?
Sonradan webcam ve mikrofon alacagim aklimda bir suru soru var. Zaten laf lafi acar tum sorularimi bu sekilde sorarim diye umuyorum.
Bu arada internetim:
40civari download
15 civari upload aliyorum
Yani sisteminde iyi soğutucu var mı? O Sdd ye kötü diyorlardı da yapar herhalde yayın. Yayın yaparsın. İnternetinde iyimiş. Kulaklık mikrofonu iş yapar da alırsan iyi bir mikrofon en iyisi. 2.ekran chat içinse minik 100tl monitör işini görür. Obs ile yayın yapabilirsin. Mikrofon ve webcami iyi seç. Aydınlatman gün ışığı olsun. Ekipmanlar idare eder herhalde bilmiyorum.

Sen youtube de belli bir kitle oluşturup bu işe girersen devamlı izleyicin olur. Yaşın 14 müş. Yani gören adam der ki ben bu çocuğu mu izlicem. Sen youtube de kitle oluşturup girersen 1 izleyicin olur 10 olur 100 olur 1000 olur böyle gider. İçeriğini belirle genelde sohbet yayınlarını kızlar yapıyor ( para için ellerinden gelenleri yapıyorlar ). Oyun oynayabilirsin csgo ile başlayabilirsin. Youtube ile hertürlü yardım ederim instagram ver yazayım istersen. Youtuber olmakla ilgili her türlü şeyi biliyorum.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Oncelikle herkese iyi geceler dilerim.
14 yasindayim yayinciliga baslamak istiyorum.

Sistemim;
Sapphire nitro+ RX5700xt SE (ekran k

R5 3600x

Gigabyte S2H (anakart)

Gskill 3000mhz cl16 (ram)

Dark guardian(kasa)

Sharkoon v2 650w(PSU)

Kingston a400 240gb (ssd)

Msi g271 (monitor)

Boyle bir sistem var ve yayin isine girmek istiyorum sorun olur mu hangi uygulamalari onerirsiniz hangi yolu izlemeliyim?
Bir de cift monitor icin evdeki hdmi girisi bulunan 21 inc civari bir monitor var hdmi ile goruntu alabiliyorum bunu kullanayim mi suana kadar tv olarak is yapti. Yoksa 24 inc lik bir vga girisli baska bir bilgisyar var donusturucuyle ugrasmak istemiyorum direkt onunla mi o bilgisayarla mi chate vs baksam.
Ekipmanlarim:
Razer mamba TE mouse
Steelseries arctis 5 kulaklik ve mikrofon
Kbr96 klavye
Simdilik kulaklik mikrofonu is yapar diye dusunuyorum sonra degistiririm sizce nasil?
Sorun yapar mi?
Nelere dikkat etmeliyim?
Tv yi 2. Ekran olarak kullanmali miyim?
Hangi programi onerirsiniz?
Sonradan webcam ve mikrofon alacagim aklimda bir suru soru var. Zaten laf lafi acar tum sorularimi bu sekilde sorarim diye umuyorum.
Bu arada internetim:
40civari download
15 civari upload aliyorum
Arkadaşım i7 8750h 1050 ekran kartı ile(excalibur notebook) yayın açıyor sen bu sistemle bence çok rahat açarsın.

Bu sene mi
Bende yuzme kosu bisiklet Triathlon yapiyorum yani triathlete imyuzmenin boya etkisi var 3 arkadas 6 yasimizdan beri yapiyoruz ve boylarimiz bu sekil onlar ben den 1 tik daha uzun ama ben bile yasimiza gore uzun sayilirim ortalamanin bayagi ustundeyiz
Ben bu sene girdim 7 8 yaşından beri basketbol oynuyorum bu üç senede profeyonel şekilde fenerbahçede oynuyorum

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Türkiye şartlarında bu upload inanılmaz. Hangi iss?
Turkcell onceden de vodafone kullaniyordum 50 civari ve 15 upload aliyordum yine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu sene girdim 7 8 yaşından beri basketbol oynuyorum bu üç senede profeyonel şekilde fenerbahçede oynuyorum
Daha dun rampage konusunda tartisirken bana kucuk diyordun ama...

erturk.gg

80+ Bronze
Discord adresinizi atin arada ortaklaşa yapalim bende baslayacağim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur