Neler Yeni

yayın yapmak için öneri

rmpagy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
reis
yayın için hazır sistem önerir misiniz??

bütçe: 20-25k

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
haro

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

kırmızışarapp

80+ Silver

bu yetersiz kalırmı? mikrofon vs de alacam 25k içinde
İntelin ekran kartlarını bir ara almayı düşündüm ama bence şuan alınmaz. O kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda yeni ekran kartları daha iyi olur gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sistemle aynı. 22.5'a almıştım ben biraz zam gelmiş sanırım.

Sadece mic mi alacaksın?

Klavye-mic- mouse vs. alacaksan. Şu şekil toplanabilir. (20500olan)

Ekler

• Screenshot_20240310_014904_Chrome.jpg
    Screenshot_20240310_014904_Chrome.jpg
    446.6 KB · Hit: 29
  • Screenshot_20240310_015313_Chrome.jpg
    Screenshot_20240310_015313_Chrome.jpg
    294.7 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

rmpagy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mic ne alacaksın?

bunu almayı düşünüyorum

Yayın açacaksan Nvidia ekran kartlı sistem al. Bütçene uyguın 4060-4060ti sistemler var.

bu çok mu güçsüz kalır dostum? ilk başta yayıncılığa alışana ve işi çözene kadar fazla masraf yapmak istemiyorum, senin fikrin nedir?

İntelin ekran kartlarını bir ara almayı düşündüm ama bence şuan alınmaz. O kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda yeni ekran kartları daha iyi olur gibi.

Benim sistemle aynı. 22.5'a almıştım ben biraz zam gelmiş sanırım.

Sadece mic mi alacaksın?

yayın için mi almıştın? performans vs nasıl

monitör hariç her şey eksik:LOL:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

bunu almayı düşünüyorum

bu çok mu güçsüz kalır dostum? ilk başta yayıncılığa alışana ve işi çözene kadar fazla masraf yapmak istemiyorum, senin fikrin nedir?

Pek bir fikrim yok fakat, bütçeniz 25k değil mi?

rmpagy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek bir fikrim yok fakat, bütçeniz 25k değil mi?
evet pc de içinde, başta alışana ve izlenme durumuna göre diyorum;

bunu ve mic. vs. aksesuarları alsam, sizce idare eder mi yoksa pişman olurmuyum?

kırmızışarapp

80+ Silver

bunu almayı düşünüyorum

Yayın için alabileceğin en iyi ekran kartı nvidia. Güncel olarak yayın yapmıyorum ama yapıyordum eğlencesine bir ara. Bütçen çok kısıtlıysa 3060 falan bakabilirsin en kötü. Aksesuarlara çok para ayırmanın önermem. Örneğin;

Klavye (Yeni aldım geçen ulaşmadı daha elime ama yorumları çok iyi) : https://www.gencergaming.com/redragon-k617-fizz-60-kablolu-rgb-mekanik-oyun-klavyesi-pembe/beyaz

Kablolu Mouse( Kablosuz mouse'um var. Fakat hafifliği ve kalitesi yüzündenbunu kullanıyorum müq) : https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361

Kablosuz Mouse(G305 kullandım iyidir. Rival3'te karşılaştırılabilir bir mouse): Logitech G305 - Steelseries Rival 3

Kulaklık (Mikrofonu dışında çok önerilen bir kulaklık. Mikrofon alacağın için dert değil) : https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125

Mikrofon (Mikrofon piyasası çok pahalı sıfır almanı önermem. Şuan bu mikrofonu kullanıyorum çok iyi) : İkinci el Razer Seiren Mini

rmpagy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
reis
ekleme: lol, knight, vs. gibi sistem gereksimi düşük oyun yayınları yapmayı düşünüyorum en güçlü oyun dead by daylight olur

kırmızışarapp

80+ Silver
evet pc de içinde, başta alışana ve izlenme durumuna göre diyorum;

bunu ve mic. vs. aksesuarları alsam, sizce idare eder mi yoksa pişman olurmuyum?
Dostum bu işe direk para için atlayamazsın. Eğlencene bak oyununu falan oyna bir yandan da yayınını aç. Sevilirsen veya keşfedilirsen izlenirsin zaten.

ekleme: lol, knight, vs. gibi sistem gereksimi düşük oyun yayınları yapmayı düşünüyorum en güçlü oyun dead by daylight olur
Yinede düzgün bir şey almanı öneririm. Fiyatlar yükseliyor çünkü. Bütçe varken iyisini al.

rmpagy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
reis
Yayın için alabileceğin en iyi ekran kartı nvidia. Güncel olarak yayın yapmıyorum ama yapıyordum eğlencesine bir ara. Bütçen çok kısıtlıysa 3060 falan bakabilirsin en kötü. Aksesuarlara çok para ayırmanın önermem. Örneğin;

Klavye (Yeni aldım geçen ulaşmadı daha elime ama yorumları çok iyi) : https://www.gencergaming.com/redragon-k617-fizz-60-kablolu-rgb-mekanik-oyun-klavyesi-pembe/beyaz

Kablolu Mouse( Kablosuz mouse'um var. Fakat hafifliği ve kalitesi yüzündenbunu kullanıyorum müq) : https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361

Kablosuz Mouse(G305 kullandım iyidir. Rival3'te karşılaştırılabilir bir mouse): Logitech G305 - Steelseries Rival 3

Kulaklık (Mikrofonu dışında çok önerilen bir kulaklık. Mikrofon alacağın için dert değil) : https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125

Mikrofon (Mikrofon piyasası çok pahalı sıfır almanı önermem. Şuan bu mikrofonu kullanıyorum çok iyi) : İkinci el Razer Seiren Mini
verdiğiniz linklere baktım kulaklık mikrofonu ile idare etmek mantıklı geldi, peki işlemci?
sizce bu yetermi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,395
Üyeler
159,617
Son üye
Dolunayg2
Top Bottom