mic ne alacaksın?ModArt-ARC 3/AMD Ryzen 5 5500/INTEL Arc A750 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-ARC 3/AMD Ryzen 5 5500/INTEL Arc A750 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
bu yetersiz kalırmı? mikrofon vs de alacam 25k içinde
Yayın açacaksan Nvidia ekran kartlı sistem al. Bütçene uyguın 4060-4060ti sistemler var.ModArt-ARC 3/AMD Ryzen 5 5500/INTEL Arc A750 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-ARC 3/AMD Ryzen 5 5500/INTEL Arc A750 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
İntelin ekran kartlarını bir ara almayı düşündüm ama bence şuan alınmaz. O kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda yeni ekran kartları daha iyi olur gibi.ModArt-ARC 3/AMD Ryzen 5 5500/INTEL Arc A750 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
mic ne alacaksın?
Yayın açacaksan Nvidia ekran kartlı sistem al. Bütçene uyguın 4060-4060ti sistemler var.
İntelin ekran kartlarını bir ara almayı düşündüm ama bence şuan alınmaz. O kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda yeni ekran kartları daha iyi olur gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim sistemle aynı. 22.5'a almıştım ben biraz zam gelmiş sanırım.
Sadece mic mi alacaksın?
Pek bir fikrim yok fakat, bütçeniz 25k değil mi?Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti | ITOPYA
Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile A6T ITOPYA'dawww.itopya.com
bunu almayı düşünüyorum
ModArt-ARC 3/AMD Ryzen 5 5500/INTEL Arc A750 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
bu çok mu güçsüz kalır dostum? ilk başta yayıncılığa alışana ve işi çözene kadar fazla masraf yapmak istemiyorum, senin fikrin nedir?
yayın için mi almıştın? performans vs nasıl
monitör hariç her şey eksik
evet pc de içinde, başta alışana ve izlenme durumuna göre diyorum;Pek bir fikrim yok fakat, bütçeniz 25k değil mi?
Yayın için alabileceğin en iyi ekran kartı nvidia. Güncel olarak yayın yapmıyorum ama yapıyordum eğlencesine bir ara. Bütçen çok kısıtlıysa 3060 falan bakabilirsin en kötü. Aksesuarlara çok para ayırmanın önermem. Örneğin;Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti | ITOPYA
Fifine Ampligame A6T RGB Yayinci USB Mikrofon Seti En iyi fiyat seçenekleri ile A6T ITOPYA'dawww.itopya.com
bunu almayı düşünüyorum
ModArt-ARC 3/AMD Ryzen 5 5500/INTEL Arc A750 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/INTEL ARC Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
bu çok mu güçsüz kalır dostum? ilk başta yayıncılığa alışana ve işi çözene kadar fazla masraf yapmak istemiyorum, senin fikrin nedir?
yayın için mi almıştın? performans vs nasıl
monitör hariç her şey eksik
Dostum bu işe direk para için atlayamazsın. Eğlencene bak oyununu falan oyna bir yandan da yayınını aç. Sevilirsen veya keşfedilirsen izlenirsin zaten.evet pc de içinde, başta alışana ve izlenme durumuna göre diyorum;
bunu ve mic. vs. aksesuarları alsam, sizce idare eder mi yoksa pişman olurmuyum?
Yinede düzgün bir şey almanı öneririm. Fiyatlar yükseliyor çünkü. Bütçe varken iyisini al.ekleme: lol, knight, vs. gibi sistem gereksimi düşük oyun yayınları yapmayı düşünüyorum en güçlü oyun dead by daylight olur
verdiğiniz linklere baktım kulaklık mikrofonu ile idare etmek mantıklı geldi, peki işlemci?Yayın için alabileceğin en iyi ekran kartı nvidia. Güncel olarak yayın yapmıyorum ama yapıyordum eğlencesine bir ara. Bütçen çok kısıtlıysa 3060 falan bakabilirsin en kötü. Aksesuarlara çok para ayırmanın önermem. Örneğin;
Klavye (Yeni aldım geçen ulaşmadı daha elime ama yorumları çok iyi) : https://www.gencergaming.com/redragon-k617-fizz-60-kablolu-rgb-mekanik-oyun-klavyesi-pembe/beyaz
Kablolu Mouse( Kablosuz mouse'um var. Fakat hafifliği ve kalitesi yüzündenbunu kullanıyorum müq) : https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361
Kablosuz Mouse(G305 kullandım iyidir. Rival3'te karşılaştırılabilir bir mouse): Logitech G305 - Steelseries Rival 3
Kulaklık (Mikrofonu dışında çok önerilen bir kulaklık. Mikrofon alacağın için dert değil) : https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125
Mikrofon (Mikrofon piyasası çok pahalı sıfır almanı önermem. Şuan bu mikrofonu kullanıyorum çok iyi) : İkinci el Razer Seiren Mini