Pc hocasının çıkaracağı 4070 super sistemi bekle. Tahmini 35k'ya falan çıkar. Artan 5k ile sistemdeki ram'i, ssd'yi falan yükseltirsin.Site olarak fark etmiyor sağlam bir setup olsun.
Peki tahmini bir tarih var mı? Ne zaman çıkacağına dair?Pc hocasının çıkaracağı 4070 super sistemi bekle. Tahmini 35k'ya falan çıkar. Artan 5k ile sistemdeki ram'i, ssd'yi falan yükseltirsin.
İnstragramdan 1 gün önce duyuruluyor. Ama süpriz şekilde habersizde çıkabiliyor her gün boş vakitlerinizde youtube kanalına bakmakta fayda var. Keşke abone olup bildirim açsanız dicem de herkese anında bildirim atmıyor youtube.Peki tahmini bir tarih var mı? Ne zaman çıkacağına dair?
Katılıyorum aman napalım sağlık olsun yakalarsam alırım yakalayamazsam baska sistem alırız artık.İnstragramdan 1 gün önce duyuruluyor. Ama süpriz şekilde habersizde çıkabiliyor her gün boş vakitlerinizde youtube kanalına bakmakta fayda var. Keşke abone olup bildirim açsanız dicem de herkese anında bildirim atmıyor youtube.
İşlemci olarak bende AMD Ryzen seçerim ekran kartı olarak ama nvidia canlı yayınlarda daha çok performans veriyomuş gibi geliyo bana.40 k ya oyun artı yayın zor gıbı duruyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/3387...16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ suna bakıp ıslemcıyı 7600 yapılabılır
ancak 4060 tı 16 gb gelır ondada yayıncılık artı oyun bekleme derımDenemeden bilemeyiz bir çok sistem var bu fiyatda forma yazma sebebim en iyisi ni bulmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci olarak bende AMD Ryzen seçerim ekran kartı olarak ama nvidia canlı yayınlarda daha çok performans veriyomuş gibi geliyo bana.
Peki yayını işlemciden versek günümüzüde en iyi yayın Ryzen 9 7950X3D 4,2 GHz 128 MB Cache AM5 İşlemciden veriliyo hiç sıkıntı yaşamadan.ancak 4060 tı 16 gb gelır ondada yayıncılık artı oyun bekleme derım
yayın acma muhabbetlerını bılmıyorumPeki yayını işlemciden versek günümüzüde en iyi yayın Ryzen 9 7950X3D 4,2 GHz 128 MB Cache AM5 İşlemciden veriliyo hiç sıkıntı yaşamadan.