Neler Yeni

YAYINCI UZAY SİSTEMİ TOPLAMAK İSTİYORUM

eLaGöZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
Bütçe
20000
Herkeze merhaba lar , yayıncı seti toplamak istiyorum ve youtube videolarınızı ilhamla izliyorum , bana gençliğimde yapamadığım şeylerin coşkusunu veriyor tavsiyeleriniz ve bir heves ile pc toplama kararı aldım , ben her ay 1.parça sıfır ürün olarak sipariş verecek şekilde pc toplamak istiyorum , oyun oynamıyacam sadece yayın programları kasmasın ve film video izlemek için yeterli olsun istiyorum , youtube de ki 2025 sistem toplama videonuz çok hoş , ve oradaki tüm sistemleri not ettim , sıfır fiyatlarıda 2.el kadar çok ucuz , değerli öneriler ve tavsiyeler almak isterim , monitör olarakta 24 veya 27 inç düşünüyorum. ( hiç bir ekipman ve sistemden anlamıyorum genel olarak düz kullanıcıyım )

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Görkem Çağan
20k bütçeyle yayıncı sistemi zor biraz daha bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim en azından 10k kadar yalan yok şimdi 20k sistem ilede yayın açarsın ama oyun oynarken sistem zorlanır ya işlemci yada ekran kartı tarafında ondan bu da yayın kalitesini bozar

eLaGöZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20k bütçeyle yayıncı sistemi zor biraz daha bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim en azından 10k kadar yalan yok şimdi 20k sistem ilede yayın açarsın ama oyun oynarken sistem zorlanır ya işlemci yada ekran kartı tarafında ondan bu da yayın kalitesini bozar
Merhabalar , belirtmeyi unutmuşum sadece yayın yapıcam oyun yayını değil bireysel yayıncılık olucak yayıncılığıma tikfinitty gibi programlar ekliycem sadece live studio gibi uygulamaları ve ek uygulamaları kullanırken kasma yapmasa yeterli bana 😊

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Görkem Çağan
Merhabalar , belirtmeyi unutmuşum sadece yayın yapıcam oyun yayını değil bireysel yayıncılık olucak yayıncılığıma tikfinitty gibi programlar ekliycem sadece live studio gibi uygulamaları ve ek uygulamaları kullanırken kasma yapmasa yeterli bana 😊
şimdi iki farklı sistem önericem nedeni de şu AMD işlemcili sistemimiz geleceğe yönelik geliştirilebilir bir sistem yarın bir gün yeni bir işlemci çıktığı zaman anakart değişmenize gerek kalmicak ama INTEL işlemcili sisteme göre AMD sistemin biraz daha performansı düşük olacak ama INTEL tarafınında geleceğe yönelik geliştirme sorunu oluyor çünkü INTEL her yeni nesil chipset değişimine gidiyor sistemlerin linkleri aşağıda aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.
AMD Sistem
INTEL Sistem

eLaGöZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
şimdi iki farklı sistem önericem nedeni de şu AMD işlemcili sistemimiz geleceğe yönelik geliştirilebilir bir sistem yarın bir gün yeni bir işlemci çıktığı zaman anakart değişmenize gerek kalmicak ama INTEL işlemcili sisteme göre AMD sistemin biraz daha performansı düşük olacak ama INTEL tarafınında geleceğe yönelik geliştirme sorunu oluyor çünkü INTEL her yeni nesil chipset değişimine gidiyor sistemlerin linkleri aşağıda aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.
AMD Sistem
INTEL Sistem
Böyle parça parça youtube de izleyip not etmiştim alsam daha iyi olmazmı acaba , konuda bahsettiğim gibi , 2025 sistem toplama videosundaki gibi bir sistem mi toplamak mantıklı yoksa sizin verdiğiniz link teki hazır sistemi almakmı daha mantıklı acaba , son olarak buna cevap alırsam netleşice soru işaretlerim 😊

Ekler

• 20250306_121648.jpg
    20250306_121648.jpg
    1.5 MB · Hit: 10

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Görkem Çağan
Böyle parça parça youtube de izleyip not etmiştim alsam daha iyi olmazmı acaba , konuda bahsettiğim gibi , 2025 sistem toplama videosundaki gibi bir sistem mi toplamak mantıklı yoksa sizin verdiğiniz link teki hazır sistemi almakmı daha mantıklı acaba , son olarak buna cevap alırsam netleşice soru işaretlerim 😊
bunların çoğu eski parça 0 bulmanızın zor olduğu ve geliştirme payının olmadığı şuanki topladığım sistemden ise daha düşük performanslı bir sistem önerdiğim hazır sistemlerden birini almanız sizin yararınıza olur

eLaGöZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali
bunların çoğu eski parça 0 bulmanızın zor olduğu ve geliştirme payının olmadığı şuanki topladığım sistemden ise daha düşük performanslı bir sistem önerdiğim hazır sistemlerden birini almanız sizin yararınıza olur
Çok teşekkür ediyorum değerli bilginiz için , çok aydınlanmış oldum teşekürler 👑

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,377
Üyeler
169,290
Son üye
fatihulbutuni
Top Bottom