Neler Yeni

Yayında Gereksiz Droplar

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Harun YORULMAZ
Arkadaşlar merhabe, yaklaşık 13 gündür yayın yapıyorum, hız testi sonuçlarım gördüğünüz gibi. Bu sonuçlara göre 3500kb/s bitrate de yayını veriyorum ama gereksiz bir şekilde droplanmalar oluyor, sebebi nedir?

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Arkadaşlar merhabe, yaklaşık 13 gündür yayın yapıyorum, hız testi sonuçlarım gördüğünüz gibi. Bu sonuçlara göre 3500kb/s bitrate de yayını veriyorum ama gereksiz bir şekilde droplanmalar oluyor, sebebi nedir?
restream.io üzerinden yayını tekrar verince çözülüyor videoyun'un dediğine göre internet sağlayıcısı ile ilgili bir olay öyle dene belki çözülür bir de mesela başka bir yerde açmayı dene aynı sorun var mı bir bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Harun YORULMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
restream.io üzerinden yayını tekrar verince çözülüyor videoyun'un dediğine göre internet sağlayıcısı ile ilgili bir olay öyle dene belki çözülür bir de mesela başka bir yerde açmayı dene aynı sorun var mı bir bak
Yani sorun streamlabsden mi kaynaklanıyor diyorsunuz hocam?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Furkan Sır
bitrateyi düşürmeyi deneyin

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Yani sorun streamlabsden mi kaynaklanıyor diyorsunuz hocam?
söyle streamlabs ile alakalı değil verdiğin yayını tekrar yineleyip veriyor böyle internet servis sağlayıcın twitche değil de başka yere veriyormuş gibi gözüküyor bence şunu dene dlive falan bir orada aç nasıl bir bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,909
Üyeler
159,240
Son üye
ucrols
Top Bottom