Yaz indiriminde alınası oyunlarar

Reaksiyon skoru
2
Dostlar yaz indiriminde oyun almak istiyorum sistemim her oyunu kaldırır her oyunu da oynarım jrpg hariç bu aralar castle crashers tarzı oyun oynamak istiyorum ama başka oyunlarda olur tavsiyelerinizi bekliyorum ;)

Reis cities skylens der geçerim mükemmel bir oyun sürekleyici 50 liradan 12 liraya düşüyor bence kaçırma pişman olmazsın

dostum Shovel Knight ın shovel of hope. specter of torment yada king of kards oyunlarından birini alabilirsin max fiyatları 18 tl çok eğlenirsin
istersen full paketi 42 tl ye alıp dopdolu bir hikaye ile güzel vakitler geçirebilirsin 2d pixel art oyunu ben bütün seriyi bitirdim castle crashers seviyorsan bunuda seversin.

Dostlar yaz indiriminde oyun almak istiyorum sistemim her oyunu kaldırır her oyunu da oynarım jrpg hariç bu aralar castle crashers tarzı oyun oynamak istiyorum ama başka oyunlarda olur tavsiyelerinizi bekliyorum ;)
hocam seç biraz oyna beğenmessen iade et ben öyle yaptım

Reis cities skylens der geçerim mükemmel bir oyun sürekleyici 50 liradan 12 liraya düşüyor bence kaçırma pişman olmazsın
evet o oyun istek listemde var bi arada oynıyacağım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam seç biraz oyna beğenmessen iade et ben öyle yaptım
evet artık oyle yapıcam yapcak bişey yok

dostum Shovel Knight ın shovel of hope. specter of torment yada king of kards oyunlarından birini alabilirsin max fiyatları 18 TL çok eğlenirsin
istersen full paketi 42 TL ye alıp dopdolu bir hikaye ile güzel vakitler geçirebilirsin 2d pixel art oyunu ben bütün seriyi bitirdim castle crashers seviyorsan bunuda seversin.
evet shovel knight ı oynamak istiyorum ama diğer oyunları bilmiyorum şimdi araştıracagım

evet o oyun istek listemde var bi arada oynıyacağım :)

evet artık oyle yapıcam yapcak bişey yok

evet shovel knight ı oynamak istiyorum ama diğer oyunları bilmiyorum şimdi araştıracagım
edit:2 side shovel knighmış

Geri