Neler Yeni

YAZ İNTERNETİ İÇİN YARDIM

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa
arkadaşlar merhaba yazlığa geçeceğim netspeed kullanıyorum ve nakili oraya aldırmayı düşünüyorum ama evimdeki internetin de çalışmasını istiyorum acaba 2 evde de internet nasıl sağlayabilirim ?

GÜNCELLEME : NETSPEED ALTYAPISI YOK BU YÜZDEN NAKİL YAPAMIYORUM VE TÜRKNET, TURKCELL FİXNET, VS HİÇBİRİNİN ALTYAPISI BULUNMUYOR SADECE TÜRK TELEKOMUN VAR ODA 16MBPS 294 TL GİBİ KOMİK BİR FİYAT

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
arkadaşlar merhaba yazlığa geçeceğim netspeed kullanıyorum ve nakili oraya aldırmayı düşünüyorum ama evimdeki internetin de çalışmasını istiyorum acaba 2 evde de internet nasıl sağlayabilirim ?
O zaman ayrı bir internet alman lazım hocam. Uygun fiyatlı www.fixnet.com.tr/evinterneti öneririm. Alacağın ev interneti yerdeki lokasoyan adresini göknet altyapı sorgulamaya yazıp sonucu atarmısın?

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Berk

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman ayrı bir internet alman lazım hocam. Uygun fiyatlı www.fixnet.com.tr/evinterneti öneririm. Alacağın ev interneti yerdeki lokasoyan adresini göknet altyapı sorgulamaya yazıp sonucu atarmısın?
ana evimdeki internet düsük hızda olsa problem değil zaten uygun bakıyorum sadece internette dolaşılacak yüksek hıza gerek yok 16mbps bile yeterli olur altyapım 80 kadar destekliyor normalde

etnetalw

80+ Bronze
ana evimdeki internet düsük hızda olsa problem değil zaten uygun bakıyorum sadece internette dolaşılacak yüksek hıza gerek yok 16mbps bile yeterli olur altyapım 80 kadar destekliyor normalde
35Mbps VDSL2 Tarifesini önerebilirim hocam. Uygun hemde yeterli olur oyle diyorsanız. çokta ucuza kaçmamanı öneririm. Hizmet kaliteni ne pahalı hem ucuz fiyat olsun.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://poyraznet.com/anasayfa/?lang=tr Bu her yere veriyor mu bilgim yok fakat fiyat açısından çok daha iyi ""Kullanmadım ""
Altyapı yok

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom