2 ay kaldı ve böyle tatil mi olur ?Vırüste dışarı cıkacak var mı ben korkuyorum il dışına
Baya erkenden tatil ilan ettin galiba))2 ay kaldı ve böyle tatil mi olur ?
yok be öyle deme bak zaten çabul geçiyor var baya var2 ay kaldı ve böyle tatil mi olur ?
31 Ağustos açılacak diye biliyorumBaya erkenden tatil ilan ettin galiba))
Aman diyim sağlığa dikkat hergün 4 saat bilgisayar oynyan birinin bacaklarıyla ilgili yaşadığı bir sorunun haberini okumustum3 aydır yaptığım şeyi yapmaya devam edeceğim... PC başında günümün 12 saatini geçirmek!
Zor gibi ama hayırlısı olsun31 Ağustos açılacak diye biliyorum
İnşallah bacaklarımla ilgili sorun yaşarım da günümün tamamını PC başında geçiririm .Aman diyim sağlığa dikkat hergün 4 saat bilgisayar oynyan birinin bacaklarıyla ilgili yaşadığı bir sorunun haberini okumustum
Güzel sistem kasasız belasız kullanİnşallah bacaklarımla ilgili sorun yaşarım da günümün tamamını PC başında geçiririm .
Okula mı gidiyorsun ben 40 yaşında falan sanmıştım seniİnşallah bacaklarımla ilgili sorun yaşarım da günümün tamamını PC başında geçiririm .
Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun .Güzel sistem kasasız belasız kullan
Yok ya, 18 yaşındayım, ben de okula gidiyorum tabii ki .Okula mı gidiyorsun ben 40 yaşında falan sanmıştım seni
Sizi korkutmak istemem ama tekrardan Sokaga cikma yasaklar sehirler arasi seyehat yasaklari gelebilir.Bence evde oturmayı olabildiğince az gezmeyi bir yere gidilecekse kendinize ait yazlık köy gibi yerler olabilir.Vırüste dışarı cıkacak var mı ben korkuyorum il dışına
Bir şey sorucam ekran kartıyla ilgiliÇok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun .
Yok ya, 18 yaşındayım, ben de okula gidiyorum tabii ki .