Kodlar tam gozukmuyor.Arkadaşlar aşağıda kodları ve hataları veriyorum düzeltmede yardımcı olunuz bide kodları nasıl calistiracagim.
Gözüküyor fotolara tıklaKodlar tam gozukmuyor.
Visual Studio Code'da derleyemezsin zaten. Bir İDE kullanman lazımArkadaşlar aşağıda kodları ve hataları veriyorum düzeltmede yardımcı olunuz bide kodları nasıl calistiracagim
Aptalmiyim ben? tabii ki tikladim. Kod tam gozukmuyor.Gözüküyor fotolara tıkla
Python kodu.Visual Studio Code'da derleyemezsin zaten. Bir İDE kullanman lazım
Pardon görmemişim resimden, fakat kodlar falan tam gözükmüyor.Aptalmiyim ben? tabii ki tikladim. Kod tam gozukmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Python kodu.
Hocam bilgisayardan ekran görüntüsü ile atarmısınız? Ayrıca yardımcı olmamız için gerekli şeyleri "düzgünce" mesaja/konuya ekleyip sorununuzu anlaşılır bir biçimde açıklamanız gerekli.Artık bı yardımcı olsanız alın kodlar
Arkadaşlar aşağıda kodları ve hataları veriyorum düzeltmede yardımcı olunuz bide kodları nasıl calistiracagim
25. satırdaki Şarkı Süresi ni ŞarkıSüresi yap 2 kez Şarkı kullanmışsın hata mesajını okusanız her şeyi çözeceksiniz aslında.Arkadaşlar aşağıda kodları ve hataları veriyorum düzeltmede yardımcı olunuz bide kodları nasıl calistiracagim
Python için JDK gerekli değildir. JDK olmadan Python çalıştırılabilir. Hata aldığı için çalıştırmayı başarmış zaten hata konsolda gözüküyor çünkü. JDK (Java Development Kit) Java ve Java tabanlı dillerin / araçların çalışması için gereklidir. Python için kendi yorumlayıcısı yeterlidir.Bir Veri tabanında bir çalma veya oynatma listesi var ve o liste üzerinde işlem yapılıyor veya o listede kayıtlı dosyalar çalıştırılacak. Java'ya benziyor. Çalışması için önce derlenmesi gerekiyor. Bunun için JDK kurulu olmalı. Ve derlenen uygulamanın çalışması için Oracle Java JRE kurulu olmalı. Ve o veritabanı ve saklanan çalma listesi ve de listelenen dosyalar bilgisayarında erişilebilir şekilde kurulu olmalı. Kısacası, sen o kodları çalıştıramazsın.