Neler Yeni

Çözüldü✓ Yazıcı Çevrimdışı Hatası Nasıl Çözülür?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Dostlar merhaba,
Yazıcım "Epson L3151" - olmakla beraber 1 adet Usb type-a to type b kablosu var ve 1 PC'ye bağlı durumda. Ekstra olarak bir başka PC'den de belge çıkarmak istiyorum ancak yazıcı çevrimdışı hatası alıyorum. Bazen sorunsuz çıkarıyor bazense böyle çevrimdışı hatası alıyorum ve çıkaramıyorum. Muhasebe ofisinde olan bir bilgisayar ve devamlı belge çıkarma ihtiyacındayım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. (Bu arada 2 PC de kablolu şekilde internete bağlı )
1616489131930.png

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Yazdırma biriktirme hizmetini yeniden başlat.

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Büyük ihtimalle driverleri güncel değildir veya o 2.pc'de drşver yüklü değiildir

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Bende aynı yazıcıyı kullanıyorum. Bazen bende de oluyor bu sorun. Açma kapama tuşu yanıp sönerken yazdırınca oluyor genelde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı yazıcıyı kullanıyorum. Bazen bende de oluyor bu sorun. Açma kapama tuşu yanıp sönerken yazdırınca oluyor genelde.
hocam o durumu bekleyemem malesef her zaman :D Muhasebe ofisinde her dakika bir sürü belge çıkıyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle driverleri güncel değildir veya o 2.pc'de drşver yüklü değiildir
şuan güncelliyorum hocam

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
hocam o durumu bekleyemem malesef her zaman :D Muhasebe ofisinde her dakika bir sürü belge çıkıyor :D
Kapatmayın yazıcıyı hocam gün boyu açık kalsın. En son eve giderken kapatırsınız :D

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Ben de epson kullanıyorum o ışık yanıp sönünce sanırım kafa temizleme fln yapıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Ben de epson kullanıyorum o ışık yanıp sönünce sanırım kafa temizleme fln yapıyor.
sanırım driverler ile ilgili ya :D Bu bilgisayar daha sonradan geldi büroya, kurmayı unutmuşum sanırım driveri, ilk PC'de kuruluydu sadece. Yine aynı sorunla karşılaşırsam buraya yazarım hocam yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,939
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom