Neler Yeni

Öneri Yazıcı Önerisi Yapar mısınız?

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
Belli bir süre çıktı almayınca çizgili çıkarma durumu hemen hemen her kartuşlu modellerde oluyor, olucakta.Bakım modunda temizleme yapmak yetiyor bunun içinde.

Ha epsonda bu durum sık rastlanan bir durum değil, kolay kolay arıza vermez kolay kolay damlatma vs yapmaz.

Yazıcı olarak ben her zaman Epson tavsiye ederim risk almaya gerek yok çünkü bazen çok Can sıkıcı olabiliyorlar.
Epson çizgili çıkarma gibi bi durum yaşanırsa makinanın kendisini temizleme özelliği çok güzel çalışıyor. Dediğiniz gibi kaliteli bi marka.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
C Ş
Epson çizgili çıkarma gibi bi durum yaşanırsa makinanın kendisini temizleme özelliği çok güzel çalışıyor. Dediğiniz gibi kaliteli bi marka.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canon e410 serisi ve epson tanklı modellerine bakabilirsiniz. Epson 520 tanklı modeli vardı el ile kendiniz de dolum yapabiliyorsunuz öneririm.
Yazıcı diyorsan Epson alacaksın kafan rahat edecek.
Epson l3211 aldım ben yaklaşık 2 hafta önce. Çok memnunum hem tasarruflu hem de kaliteli. Ben mediamarkttan almıştım orda danıştığım abi bana canon önermedi, alacaksan hp ya da epson al dedi.
Doldurma tanklı da Epson iyidir. Lazer olarak da Xerox öneririm.
Herkese teşekkürler. Epsona karar kıldım. Şimdi modellere bakacağım. İhtiyaca göre uygun olanları inceleyeceğim.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Dr Luciano
Top Bottom