VitoScaletta
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılı oldunuzmu test derkenbizdeki konuyu atlamış teste çıktı hepimiz boş boş bakıyoruz
yazılı oldunuzmu test derkenbizdeki konuyu atlamış teste çıktı hepimiz boş boş bakıyoruz
ben dedim peki hazırmısın yazılıyaEvet, bugün açıklama yapıldı bize. 2 Kasım’da başlıyormuş sınavlar.
Olum 2 hafta mi ben de 10. Sınıfın sınav olacagini senden ogreniyirumbeyler bizim hocalar açıklama yapmıyo kafayı yiycem adam akıllı canlı derse de katılmıyorum hangi konudalar bilmiyorum youtube dan çalışıyorumda daha ilk konulardayım 2 hafta var yazılıların başlamasına ağlıycam ya 10.sınıfım bide fen lisesi herkes inek comeback atmam lazım zaten 10.sınıf başlayalı 1 ay olmadımı okul açılır açılmaz 1 ay sonra yazılımı yapıyolardı normalde bilgisayarımda 1 tane oyun yok format attım oynamıyım diye gine son günlere kaldı ya internetimiz zaten berbattı bi aralar 1mbs falan dı nasıl toparlyıcam beyler önerisi olan varmı tahminen hangi konulara kadar olur bu ayın sonunda olur diyolar yazılı 15 gün var
Hayır tabii ki , deli gibi çalışanlar dışında kimsenin yazılıya hazır olduğunu düşünmüyorum şu anda.ben dedim peki hazırmısın yazılıya
Olum 2 hafta mi ben de 10. Sınıfın sınav olacagini senden ogreniyirum
bende çok korkuyorum ilk konularda katılamamıştım canlı derslere son 2 haftadır katılıyorum ve sadece son 2 haftada işlediğimiz konuları biliyorum anneme söz vermiştim notlarım iyi olursa bilgisayar alacaktı fakat bu gidişle hiç bir şey olmayacak gibibeyler bizim hocalar açıklama yapmıyo kafayı yiycem adam akıllı canlı derse de katılmıyorum hangi konudalar bilmiyorum youtube dan çalışıyorumda daha ilk konulardayım 2 hafta var yazılıların başlamasına ağlıycam ya 10.sınıfım bide fen lisesi herkes inek comeback atmam lazım zaten 10.sınıf başlayalı 1 ay olmadımı okul açılır açılmaz 1 ay sonra yazılımı yapıyolardı normalde bilgisayarımda 1 tane oyun yok format attım oynamıyım diye gine son günlere kaldı ya internetimiz zaten berbattı bi aralar 1mbs falan dı nasıl toparlyıcam beyler önerisi olan varmı tahminen hangi konulara kadar olur bu ayın sonunda olur diyolar yazılı 15 gün var
sonradan katılıp son konuları anlayabildiysen çok iyi knkbende çok korkuyorum ilk konularda katılamamıştım canlı derslere son 2 haftadır katılıyorum ve sadece son 2 haftada işlediğimiz konuları biliyorum anneme söz vermiştim notlarım iyi olursa bilgisayar alacaktı fakat bu gidişle hiç bir şey olmayacak gibi
katıldığım konuları anladım özellikle türkçe,matematik ve almancam çok iyi gibi fakat sınavda tek son 2 haftada işlediğimiz konular çıkmayacak kisonradan katılıp son konuları anlayabildiysen çok iyi knk
Umrumda değil ağa sınıfta falan kalmayız ilk donrm sağlam bi 1 alırız 2. Dönem asilirizbende şuan dertten efkarlanıyorum offffffffffff bu kadar saçma yıl olamaz
fen lisesindeyim knk düşük alırsam s*çarım yks büyük hedeflerim var bu ülkeden gitmek için mecbur yapmam lazım sırf bu okul için 7 yıldır oynadığım oyunu bıraktımUmrumda değil ağa sınıfta falan kalmayız ilk donrm sağlam bi 1 alırız 2. Dönem asiliriz
kırık kolumla a 4 kağıdına 8 klasik soru yazdırıp beni dersten bırakan biyolojici var daha ne diyim diğer okullarda soruları veriyor veya çok basit yapıyorfen lisesindeyim knk düşük alırsam s*çarım yks büyük hedeflerim var bu ülkeden gitmek için mecbur yapmam lazım sırf bu okul için 7 yıldır oynadığım oyunu bıraktım
Ders çalışanları görüyoruz kanka hepsi sınav dönemi dokunmatik telefondan tusluya geçerdi noldu onlara kpss kazandılar mi .d derse odaklanirsan maximum 5-10 k maas yurt dışında meslek sahibi olmak kolay değil üniversiteye 60-100k dolara para veriyorsun mezun oluyorsun ha mezun olduktan sonra 15-20 k kazanıyorsun o ayrı ama kim okula 450-700 bin verebilir tavsiyem dersleri hafif esnet 65 ortalamanın altına düşmesin ama para kazanma yolları da bulfen lisesindeyim knk düşük alırsam s*çarım yks büyük hedeflerim var bu ülkeden gitmek için mecbur yapmam lazım sırf bu okul için 7 yıldır oynadığım oyunu bıraktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kırık kolumla a 4 kağıdına 8 klasik soru yazdırıp beni dersten bırakan biyolojici var daha ne diyim diğer okullarda soruları veriyor veya çok basit yapıyor
amacım güzel üniye gidip ordan iş aramak başarılıysan adam yol ev pasaport masrafına kadar herşeyi karşılıyor zatenDers çalışanları görüyoruz kanka hepsi sınav dönemi dokunmatik telefondan tusluya geçerdi noldu onlara kpss kazandılar mi .d derse odaklanirsan maximum 5-10 k maas yurt dışında meslek sahibi olmak kolay değil üniversiteye 60-100k dolara para veriyorsun mezun oluyorsun ha mezun olduktan sonra 15-20 k kazanıyorsun o ayrı ama kim okula 450-700 bin verebilir tavsiyem dersleri hafif esnet 65 ortalamanın altına düşmesin ama para kazanma yolları da bul