ybozkurt40
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Arkadaşlar ben alaylı bir yazılımcıyım. Okuldan başka bir mühendislikten mezun olur olmaz 2 ay sonra bir şirkette MMP - Multi Media Developer olarak işe girdim. Oyun-Eğitim içerikleri kodluyorum veya hazır kütüphane, yarım framework tarzı şeyler yapıyoruz. Aktif olarak kullandığım diller : jQuery, javascript ve klasik html,css,sass. Kendimi full stack alanda geliştirdim hatta freelance işler yaptım da. Şu aşamada freelance işler bulamıyorum ve İŞİMİ DEĞİŞMEYE DEĞECEK BİR İŞ bulamadığım için bu şirkette tıkılı kaldım. Sürekli yaptığım iş yüzünden teknolojilerden uzak kalıyorum ve ne kadar tekrar etsem bir süre sonra unutuyorum doğal olarak. Yurt dışına da başvurular yapıyorum ama konuşma dilime çok güvenemiyorum. Deneyimli, yetenekli, bu problemi yaşamış ve aşmış kim varsa arkadaşlar size sesleniyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Hani son zamanlarda kendim mi iş kursam diye düşünüyorum ama onda da ne yapacağım falan çok göz kestiremiyorum. Fikirlerinizi, tüyolarınızı, çözümlerini her neyse bekliyorum.