MacBook kullanıyorum satıp başka alacağım hocam
bu uzun süreler götürür mü hocam Huawei falan diyenler de vardıASUS Vivobook S 15 M5506ua-ma043 Amd Ryzen 9 8945hs 32gb 1tb Ssd 15.6" 3k Freedos Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vivobook S 15 M5506ua-ma043 Amd Ryzen 9 8945hs 32gb 1tb Ssd 15.6" 3k Freedos Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.tinyurl.com
Arkadaslarimdan biri d16 kullaniyor. Tavsiye etmem huawei nerde asus nerde. Arkadasim da sorun yasiyordu gecen touchpad sorunu yasadi mesela. Asusun Islemcisi cok iyi oled 3k ekran metal kasa daha ne olsun.bu uzun süreler götürür mü hocam Huawei falan diyenler de vardı
core ultra 7 işlemcisi daha iyi değil mi bu attığınızdanArkadaslarimdan biri d16 kullaniyor. Tavsiye etmem huawei nerde asus nerde. Arkadasim da sorun yasiyordu gecen touchpad sorunu yasadi mesela. Asusun Islemcisi cok iyi oled 3k ekran metal kasa daha ne olsun.
Islemci olarak daha iyi,core ultra 7 işlemcisi daha iyi değil mi bu attığınızdan
Yazılım için en dandik bilgisayar yeterli. Visul Studio, Android Studio, Unity gibi araçlar kullanmamak şartıyla. Sonuçta kendi bilgisayarında çalısmayacağı yazılımı kimse benimsemez.
çok da dandik istemiyorum uzun süreler beni götürsün istiyorumYazılım için en dandik bilgisayar yeterli. Visul Studio, Android Studio, Unity gibi araçlar kullanmamak şartıyla. Sonuçta kendi bilgisayarında çalısmayacağı yazılımı kimse benimsemez.