Neler Yeni

Yazılım için Şarj Süresi Uzun Notebook Önerisi

fruko.gzz

80+ Silver
Evet, MacBook Air M1 ilk tercihlerim den biri oldu. Tek korkum uzun yıllar Windows kullandığım için macOS a alışmak. Yazılım konusunda bazı konularda sorun yaşabilirim.
Alışman gerek zaten illa ki karşına gelir ayrıca yazılımcıların mac kullanma bağımlılığı var zaten sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, MacBook Air M1 ilk tercihlerim den biri oldu. Tek korkum uzun yıllar Windows kullandığım için macOS a alışmak. Yazılım konusunda bazı konularda sorun yaşabilirim.
Ha birde şey olması gerek, bir twitter hesabı, starbucksta mac ve kahveni aynı kareye alıp paylaşman gerek. :)

Bünyamina

80+ Platinum
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. Bu cihazın donanımı benim için oldukça fazla, yeni cihaz ile oyun oynamayı düşünmüyorum.

Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. 3060 gibi güçlü bir ekran kartına ihtiyacım yok. Benim için işlemci ve ram durumu önemli.

Öyle düşünme kullana kullana ona da alışırsın hem değişiklik olur donanım olarakta senin ihtiyaçlarını karşılıyor.

emrgnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Güner
Alışman gerek zaten illa ki karşına gelir ayrıca yazılımcıların mac kullanma bağımlılığı var zaten sorun olmaz.

Ha birde şey olması gerek, bir twitter hesabı, starbucksta mac ve kahveni aynı kareye alıp paylaşman gerek. :)
😂😂 Sırf bunu yapmak için alan kişiler olduğuna eminim. Gerçekçi olmak gerekirse tasarım olarak çok hoş duruyor. Benim tercih sebebim güncel olarak kullandığım cihazın şarj süresi, ısınması, fan sesi, BIOS güncellemesi ve daha birçok sebep. Macbook Air ise M1 işlemcisi, fansız olması ve şarj süresi ile cazip geliyor.

HDogus

80+ Bronze
Ryzen işlemcili bir laptop almak mantıklı hocam. Asus tuf a15 (4050) olan modeli isteklerini karşılayabilir. Günlük kullanımda ortalama 6 saat pil ömrü sunuyor. Kullanacağın programlar mac kısmında çalışıyorsa o daha iyi bir seçenek olabilir.

emrgnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Güner
Ryzen işlemcili bir laptop almak mantıklı hocam. Asus tuf a15 (4050) olan modeli isteklerini karşılayabilir. Günlük kullanımda ortalama 6 saat pil ömrü sunuyor. Kullanacağın programlar mac kısmında çalışıyorsa o daha iyi bir seçenek olabilir.
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. 4050 gibi bir ekran kartına ihtiyacım yok. 4050 barındıran bir cihazın 6 saat pil ömrü sunması gerçekçi gelmiyor.

HDogus

80+ Bronze
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. 4050 gibi bir ekran kartına ihtiyacım yok. 4050 barındıran bir cihazın 6 saat pil ömrü sunması gerçekçi gelmiyor.
hocam aynı cihazı ben kullanıyorum :giggle: r7-7735hs işlemcisi sayesinde zaten uzun pil ömrü sunuyor. Klavye aydınlatması açık ve parlalık 90 seviyesinde.
1683802240896.png

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Merhaba,
Hocam yanlış anlamayın ama forumun robotla konuştuğunu sandım bi an bu kibarlığınızdan dolayı :'D. Ayrıca Air M1 iyidir.

emrgnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Güner
hocam aynı cihazı ben kullanıyorum :giggle: r7-7735hs işlemcisi sayesinde zaten uzun pil ömrü sunuyor. Klavye aydınlatması açık ve parlalık 90 seviyesinde. Alıntıyı görüntüle
Bu cihaza göre değerler oldukça iyi fakat 4050 gibi bir ekran kartına ihtiyacım yok. Benim işlemci ve RAM e ihtiyacım var.

GodlyPain

80+ Bronze
Hocam merhaba, m1 yazılım için kullanıyorum. İş görüyor şarj süresi uzun ve sessiz ve ısınmıyor. Lakin
Windowstan geçmek sizi çok üzer. 6 ay anca alıştım. Touchpadi çok kullanışlı

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,965
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Şarj süresi konusunda Mac'lerin üstüne yok.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,384
İsim
Bilal Tepe
Asus tuf al 90wh batarya var yenilerinde

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
m1 mac hocam kesinlikle ince fansız ve kullanışlı. sizin durumunuzda olsaydım mac sevmesem de mac alırdım.

emrgnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir Güner
Asus tuf al 90wh batarya var yenilerinde
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. Güncel olarak Gaming bir Notebook kullanıyorum. Artık oyun oynamadığım için ekran kartı benim için önemli değil, işlemci ve ram konusunda beni üzmesin yeter.

Top Bottom