Neler Yeni

Yazılım mühendisliği hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Alihan Bilici
Herkese hayırlı günler. Bir yıldır kafamı karıştıran bir soru var. Üniversite ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama düşük düzey bir üniversitede yazılım okuyorum. Tam olarak istediğim ve merak ettiğim bir bölüm. Kendimi geliştirebileceğime de inanıyorum. Ama her insan gibi 4 hatta hazırlıkla beraber 5 yılın sonunda işsiz kalmaktan korkuyorum. Sizce doğru yolda mıyım?

mesut3467

80+ Bronze
Severek yaptığın işten eninde sonunda para kazanıyorsun. Bence tavsiyem bölümünü seviyorsan gereksiz insanlardan uzaklaşıp, bu işi senin gibi seven insanlarla devam etmen yönünde olacaktır. Okumak bitirmek malesef yetmiyor. Kendini geliştirirsen sektörde kapılar hep açık.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
ihtimal yok değil ama başarılıysan illaki bulursun kendine iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Alihan Bilici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Severek yapacağımdan şüphem yok. Aklımdaki tek şüphe bu. Eğitim farkı olur mu ve beni ne derece etkileyecek.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Yazılım mühendisliğinde işsiz kalma gibi bir durum yok
JAVA biliyorum dersin havada kaparlar seni rahat ol.
tabii önce dil öğrenmen gerek

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Herkese hayırlı günler. Bir yıldır kafamı karıştıran bir soru var. Üniversite ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama düşük düzey bir üniversitede yazılım okuyorum. Tam olarak istediğim ve merak ettiğim bir bölüm. Kendimi geliştirebileceğime de inanıyorum. Ama her insan gibi 4 hatta hazırlıkla beraber 5 yılın sonunda işsiz kalmaktan korkuyorum. Sizce doğru yolda mıyım?
Üniversitedeki dersler dışında kendini geliştirmeye odaklan. Kendini tanıtabileceğin bunu bunu yaptım diyeceğin elle tutulur 1-2 bir şey yapsan öğrendiklerinle, elini kaldırmana gerek kalmaz iş için.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Mühendislikler de okul çok önemlidir ilk işe girerken zorluk çekersin

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Yazılımda Hangi Programlarla Yazılım Yapıyorsunuz

Flamesa

80+ Silver
Önemli olan kendini ne kadar geliştirebildiğin. Kendini bir patron yerine koy iyi bir üniversiteden mezun ama kendini az geliştirmiş birinimi işe alırsın yoksa normal bir üniversitede okumuş daha bilgili kendini geliştirmiş birini mi?

Basrii

80+ Bronze
Asla işsiz kalmazsın. Liseyi bitirmek uzereyim üniversiteyi elektrik mühendisliği olarak bitirdiğimde beni bir dünya iş bekliyor. Piyasa yaratıcı insanlar istiyor düzgün genç mühendisler istiyor

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Kendini geliştirmeye bakar iş. Benim kuzenimin mezun olduğu arkadaşları hep işsiz ama onu havada kapıyor şirketler :ROFLMAO: Bu biraz da sende bitiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bende 4 yıl sonra bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum hem yazılım hemde donanım öğrenmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,761
Üyeler
163,718
Son üye
gülümsegiyim
Top Bottom