Neler Yeni

Yazılım Öğrenme

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Öncelikle ben btk'nın 1 milyon yazılımcı projesine girdim oradan css derlerine başladım fakat 400 ders var herbiri ortalama 10 dk fakat 25 video izlememe rağmen tek satır yazmadı ilerideki videolara baktım (70. video) orada bile daha yeni css göstermek için bir kod yazdı ve dedi ki siz bunu bilmiyorsunuz ben göstermek için yazıyorum size kodları daha sonra göstericem dedi
1.soru: İnternet sitesi kurmak için hangi kodlama dilleri bilinmeli
2.soru: 400 ders kadar sürecek bir iş mi?
3.soru: Az da olsa python deneyimim var ben geri pythona dönmelimiyim

TrollKing

80+
Öncelikle ben btk'nın 1 milyon yazılımcı projesine girdim oradan css derlerine başladım fakat 400 ders var herbiri ortalama 10 dk fakat 25 video izlememe rağmen tek satır yazmadı ilerideki videolara baktım (70. video) orada bile daha yeni css göstermek için bir kod yazdı ve dedi ki siz bunu bilmiyorsunuz ben göstermek için yazıyorum size kodları daha sonra göstericem dedi
1.sorunun cevabı ben html ve java kullanmanı tavsiye ederim.
2.Daha fazla bile sürebilir mesela ben meslek lisesi mezunuyum biz 4 sene kodlama dersleri gördük iyi bir yazılımcı olmak istiyorsan bırak 400 ü 4000 saate de razı olman lazım.
3.Onu da devam ettirebilirsin ama ilk önce hangi konuda gelişmek istiyorsun onu seç kendine mesela masaüstü programlama yada web tasarım gibi daha fazla da var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.Daha fazla bile sürebilir mesela ben meslek lisesi mezunuyum biz 4 sene kodlama dersleri gördük iyi bir yazılımcı olmak istiyorsan bırak 400 ü 4000 saate de razı olman lazım.
3.Onu da devam ettirebilirsin ama ilk önce hangi konuda gelişmek istiyorsun onu seç kendine mesela masaüstü programlama yada web tasarım gibi daha fazla da var.
benim süreden kastettiğim 400 saat olması değil 400 saat ama 70. saatte dahi bir satır yazdı daha yeni izlemeye değer mi birde kendimi daha çok web tasarıma vermeyi düşünüyorum o konuda hangi dilleri tavsiye edersiniz ve tavsiye ettiğiniz birileri ar mı?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
python temelin varsa python dan ilerle derim bence. Çoğu şeyi yapabilirsin o dili kullanarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
python temelin varsa python dan ilerle derim bence. Çoğu şeyi yapabilirsin o dili kullanarak.
zaten dediğim bu css kursu içimdeki tüm hevesi bitirdi büyük ihtimalle o yoldan devicem gibi gözüküyor

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Bu projenin yaş sınırı var mı.

TrollKing

80+
zaten dediğim bu css kursu içimdeki tüm hevesi bitirdi büyük ihtimalle o yoldan devicem gibi gözüküyor
Dediğim gibi o dersleri dinlemen senin yararına ilk başlarda bana da sıkıcı geliyordu fakat sonradan alışıyor insan ve sıkılmıyorsun.Ve artı olarak da site işini çok iyi yapabilmen lazım çünkü site tasarımcılarının hele ki yeni mezunların çoğu wix vb siteleri kullanarak yapıyor.Bence işim web olacak diyorsan sitenin tamamını kendi elinle kod yazarak yapmaya çalış ve bu siteleri python,html,css gibi dillerle destekle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom