Neler Yeni

YAZILIM ÖĞRENMEK İSTEYENLERE (BTK AKADEMİ) NEDİR?

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
1587646870287.png

Hazine ve Maliye Bakanlığı desteğiyle,BTK işbirliği ile beraber kodlama adnroid programlama gibi alanlarda hem eğitim hem de kariyer fırsatı doğmuş oldu.Peki,yazılım alanında eğitim almak isteyen gençler nasıl başvuracak süreç nasıl işleyecek gelin anlatalım.NOT=Şahsen başvurdum 1 gün sonra mail geldi şuan dersleri almaya başladım.

Yazılımcı Projesi’ne nasıl başvuru yapılır?

• TC Hazine ve Maliye Bakanlığı internet sitesine gidin.
  • Adım #2: Üyeliğiniz yok ise Kayıt Ol butonuna tıklayarak kayıt oluşturun.
  • Adım #3: Kullanıcı Kayıt ekranında eski veya yeni kimlik bilgisi ile kayıt olma seçeneklerinden size uygun olanı seçin.
  • Adım #4: Kimlik bilgilerinin ardından e-Posta, Cep Telefonu, Yaşadığınız Şehir ve Çalışma Şekli alanlarını doldurun.
  • Adım #5: Kayıt ol butonuna tıklayın.
  • Adım #6: e-Postanıza gelen aktivasyon bağlantısına tıklayın. (Aktivasyon linki, başvurunuz onaylandığı takdirde gelecektir.)
  • Adım #7: Şifrenizi belirleyin ve işleminiz tamam.

HANGİ ALANLARDA DERSLER ALINACAK?

Big Data (Büyük Veri), Block-Chain (Blokzincir), Office programları, Algoritma, Siber Güvenlik Veri Tabanı, Web Programlama ve Oyun Programlama

KARİYER FIRSATI NASIL İŞ BULACAĞIZ?

Yazılımcı adayı gençlerin proje kapsamında aldıkları eğitim, hazırlayacakları özgeçmişlerine otomatik olarak eklenecek. Bu özgeçmişler de tüm firmaların erişimine açık olan bir havuzda toplanacak. Bu sayede yazılımcıya ihtiyacı olan firmalar ve şirketler buradan yazılımcı adaylarının özgeçmişlerine bakacak ve aradıkları yazılımcıyı kolayca bulabilecekler.

1 Milyon Yazılımcı projesi kapsamında eğitimini bitiren yazılımcı adayları, şu alanlarda iş bulma imkanına sahip olacak: İş Analisti, Network Uzmanı, Test Uzmanı, Web Tasarım Uzmanı, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Siber Güvenlik Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Yardım Masası uzmanı ve benzeri iş grupları.

Son olarak gelecek yazılım'da bunu zaten hepimiz biliyoruz kariyer olarak da eğitim olarak da bize çok şey katacaktır ücretsiz olması öğrenciler için en büyük artısı. Üye olmanızı şiddetle tavsiye ederim..

Top Bottom