Neler Yeni

yazılım öğrenmek istiyorum nerden başlamalıyım?

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
yazılım öğrenmek istiyorum ancak nerden başlanır hangisinin alanı daha geniştir çok bilmiyorum birazcık pyhton bilyiorum o kadar ama onunla da napılır bilmiyorum sizce youtube den kimden öğrenilir tavsiyeleriniz nelerdir

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
yazılım öğrenmek istiyorum ancak nerden başlanır hangisinin alanı daha geniştir çok bilmiyorum birazcık pyhton bilyiorum o kadar ama onunla da napılır bilmiyorum sizce youtube den kimden öğrenilir tavsiyeleriniz nelerdir
Python ile çoğu şeyi yapabilirsin. Öncelikle ne yapmak istediğini düşün. Sonra o hedefe ulaşmak için gerekenleri öğren.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela

donanimci98

80+ Bronze
Önce öğreneceğin dilde java olur phyton olur, hangisini seçeceksen veri yapıları ve algoritmalar üzerine çalışmalısın. Hackerrank, leetcode gibi sitelerde algoritma soruları çözmellisin. Dile iyice hakim olduktan sonra framework öğrenmeye başlayabilirsin. Burada da artık yöneleceğin alana göre framework öğrenirsin. Sonra bir süre klon proje yaparak ilerle. Sonra zaten baya bir gelişme katetmiş olursun. Bunları yaparken bir yandan da veritabanı öğrenirsin. Sonrası da işi işte öğrenirsin.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Zaman ne kadar hızlı geçiyor. 2 yıl olmuş. Zamanında böyle bir rehber yazmıştım hocam. İşinize yarayacaktır.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bir dil veya amaç belirledikten sonra roadmap.sh üzerinden yol haritasına bakabilirsin. Kendini hangi konular üzerinde eğitmen gerektiğini gösteren iyi bir rehber.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Azıcık Python ile hiç bir şey yapamazsın. Baya bir şey biliyor olmalısın bir şeyler yapabilmek için.

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Python başlangıç olarak sonrasına c++ falan öğrenilebilir

melih4444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
python
önce masa üstümü yapmak istiyorsun web sitesimi mobil uygulamamı ona bir karar ver Bence sonrasında udemyden eğitim alabilirsin.
her yazılım dili aslında sonuç olarak aynıdır birisi biraz daha ekstra kod vardır diğerinde ( python mesela ) biraz daha az vardır ama sonuç olarak hepsinin mantığı işlevi aynıdır.
Önce alanına ve ne istediğine karar ver sonrası zaten azimle çalışmak gerekiyor ama ciddi manada çalışman lazım durmadan usanmadan pes etmeden sıkılmadan yoksa boşuna vaktini harcama başka bir ilgi alanına yönel Bence

Top Bottom