?cmd açıp color a yaziyorsun kardesim bunu da biz mi anlatalım
hayırlı sözlükler müminlerim
dostum bunun hakkında bi sürü konu açıldı onlara bakabilirsinarkadaşlar evde yazılım öğrenmek istiyorum online kurs,youtube vs. nasıl ilerlemeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
çok teşekkür ederim[REHBER] Yazılıma nereden başlanmalı? İşte cevabı!
Yazılıma nereden başlanmalı? Öncelikle yazılıma başlamaya karar verdiğin için seni kutlarım! Yazılıma nereden başlayacağını sana söyleyebilmemiz için senin hangi alana ilgi duyduğunu bilmemiz gerek. Eğer bir web sitesi yapmak yada o alanda uzmanlaşmak istiyorsan; HTML öğrenmelisin. HTML bir...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ama hiç bilgin yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mblock ya da stratch ile başlayıp sonra bu konuya bak
Ya kardesim madem bos insansin baslarini bos yapma adam oneri istemis canim arkadasim benim.cmd açıp color a yaziyorsun kardesim bunu da biz mi anlatalım
hayırlı sözlükler müminlerim
Ne arkadası oglm sen benimle arkadas olabilir misin sence buna izin verir miyimYa kardesim madem bos insansin baslarini bos yapma adam oneri istemis canim arkadasim benim.
max 13 yaş ergen berkeNe arkadası oglm sen benimle arkadas olabilir misin sence buna izin verir miyim
13 ne olm cok söyledinmax 13 yaş ergen berke
Ya abi cok ozur dilerim ya ben senin gibi bi kralin ogluyla nasil arkadas olabilirim ulan adamin konusuna adam akilli sey yaz bir şey demiyim -13 yaş.Ne arkadası oglm sen benimle arkadas olabilir misin sence buna izin verir miyim