Neler Yeni

Yazılım Yaptırmak İstiyorum

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Bütçe
400
Arkadaşlar hiç bir yerde kimseyi bulamadım.Şimdi de buraya sormak istedim.Basitçe projeden bahsedeyim.Yapmak isteyen olursa detayları konuşuruz.H-shifter üretiyorum 3d printer ile.Potansiyometre kullanıyorum.Vites geçilerde bu potların ayarlanması değer aralıklarının her vitese göre değişmesi gerekiyor.Ek olarak potansiyometreyi buton olarak okuması gerek.Daha detaylı bilgiyi özelden veririm ama ana konusu bu şekilde.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
r10 a git konu aç
burda o dediğin konu hakkında bilgisi olabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum ayrıca orası ticaret forumu burası teknoloji orda konu açman daha doğru olur

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
r10 a git konu aç
burda o dediğin konu hakkında bilgisi olabilecek birisi olduğunu düşünmüyorum ayrıca orası ticaret forumu burası teknoloji orda konu açman daha doğru olur
Teşekkür ederim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
hocam birinicisi potansiyometreyi buton olarak okuyamassınız 0 ile 1024 arası değer veren bir elemandır fakt sizin demek istediğiniz mesela
10 ile 20 arasındaysa birinci buton gibi baksın mantığı galiba if döngüsü ile yapabilirsiniz

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam birinicisi potansiyometreyi buton olarak okuyamassınız 0 ile 1024 arası değer veren bir elemandır fakt sizin demek istediğiniz mesela
10 ile 20 arasındaysa birinci buton gibi baksın mantığı galiba if döngüsü ile yapabilirsiniz
hocam şöyle işte vitesi 1 e takınca atıyorum x te 20 y de 30 veriyor burda 1 buton olarak algılayacak 2 ye takıyorum 40 -50 arası 2 buton okuyacak böyle olması gerek yapanlar varda benim bilgim yok o yüzden yapabilen birine ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
hocam aslında direk switch kullansanız daha basit olur

Top Bottom