Neler Yeni

Yazılımcı İçin Sistem Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kubilay Soylu
Merhaba, ben bir yazılım geliştiricisiyim. Son zamanlarda bilgisayarım Android Studio gibi programlarda sorunlar yaşamaya başladı. Bu nedenle sistem önerilerinizi bekliyorum. Sadece kasa almayı düşünüyorum ve oyun oynamıyorum. Bütçem kısıtlı, bu nedenle ortalama bir sistem arayışındayım. Ayrıca, işlem yoğunluğu nedeniyle 16 GB üzeri RAM tercih etmem daha faydalı olacaktır. Teşekkürler.

xTURANN

80+ Silver
Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Oyun oynamıyorum derken, lol falan da mı oynamıyorsunuz. Ona göre öneri yapalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kubilay Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Oyun oynamıyorum derken, lol falan da mı oynamıyorsunuz. Ona göre öneri yapalım.
Hiç bir oyun oynamıyorum. max 25 bin verebilirim. Ama performans açısından ve ileri dönük arada uçurum olursa biraz daha zorlayabilirim.

xberke

80+
Hiç bir oyun oynamıyorum. max 25 bin verebilirim. Ama performans açısından ve ileri dönük arada uçurum olursa biraz daha zorlayabilirim.
İntel bir sistem android studio da daha iyi çalışır önerilen de budur o yüzden intel öneriyorum. Harici ekran kartına ihtiyaç yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kubilay Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İntel bir sistem android studio da daha iyi çalışır önerilen de budur o yüzden intel öneriyorum. Harici ekran kartına ihtiyaç yok.

Eline sağlık kardeşim alıyorum o zaman. Anakart m2 keye wifi slotu varmış heralde burayada önerebileceğin wifi kartı var mı yoksa harici wifi adaptörü mü mantıklı? Birde ileride ekran kartı ne önerirsin bu sistem için.

Son düzenleme:

xberke

80+
Eline sağlık kardeşim alıyorum o zaman. Anakart m2 keye wifi slotu varmış heralde burayada önerebileceğin wifi kartı var mı yoksa harici wifi adaptörü mü mantıklı? Birde ileride ekran kartı ne önerirsin bu sistem için.
Bütçe içinde şöyle bir model buldum hocam amazon satıyor dahili wifi ve bt de mevcut en iyisi böyle almak bence harici almaktansa.
Ekran kartı olarak her şey olabilir ileride rtx 50 serisi çıkar rx 8000 çıkar ikinci el olur bütçene uygun her şey olur 700w power var kasada birçok karta yeter.

Top Bottom