Neler Yeni

Yazın laptop fiyatları düşer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Adem Arslan
Beyler şuan da kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor ve bu yüzden laptop almıyorum sınavı bittikten sonra yani Haziran temmuz gibi oyun laptopu almayi düşünüyorum sizce yaza fiyatlar düşer mi

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Valla memlekette çıkan hiçbir şeyin fiyatı henüz düşmedi. Ancak günümüz şartları savaş vs. derken o zamana kadar pek aydınlık görünmüyor. 2 gündür dolar çıkıyor ufak ufak bugün almayayım sonra bakarım dediğim ne varsa fırladı yükselişte devam ediyor maalesef. Şimdi aldığınız 2 gün sonra kara geçiriyor..

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç
Valla memlekette çıkan hiçbir şeyin fiyatı henüz düşmedi. Ancak günümüz şartları savaş vs. derken o zamana kadar pek aydınlık görünmüyor. 2 gündür dolar çıkıyor ufak ufak bugün almayayım sonra bakarım dediğim ne varsa fırladı yükselişte devam ediyor maalesef. Şimdi aldığınız 2 gün sonra kara geçiriyor..
düşme ihtimalı var ama dolar artarsa düşmez

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,127
İsim
Oğuz Oğuz
Beyler şuan da kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor ve bu yüzden laptop almıyorum sınavı bittikten sonra yani Haziran temmuz gibi oyun laptopu almayi düşünüyorum sizce yaza fiyatlar düşer mi
Her şey dolara bağlı kardeşim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hiç sanmıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Düşmez

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Artar

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Düşer bende yaz ayını bekliyorum araştırmalarıma göre düşecek bilgisini öğrendim.

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Yazın büyük bir pişmanlık yaşayacaksınız büyük ihtimal doların düşmesi için ülkeye dolar girmesi lazım turizm sektörü de belli değil bu sene savaş dolayısıyla bu günki fiyatları ararsınız

mutuozenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
özenç öz
o kadar cahilsinki şu konuyu açtıgına utanacaksın yazın % 25 zam gelecek laptoplara aha sana oranda verdim gidin direk alın

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Yok düşmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta artar

Ucuza bulduğunda al hemen

Bekletme

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Adem Arslan
o kadar cahilsinki şu konuyu açtıgına utanacaksın yazın % 25 zam gelecek laptoplara aha sana oranda verdim gidin direk alın
Sakin ol bebeğim " o kadar cahilsin ki " olucak o utanmalık bir durum yok fikir alıyoum soruyorum

SangraTiels

80+ Bronze
Maalesef hocam, bu memlektte hiç bir şeyin fiyatı düşmüyor. Bütçen varsa hemen al derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,158
Üyeler
162,924
Son üye
Oğuzberk
Top Bottom