Neler Yeni

Yazlık internet önerileri

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
Yaz aylarında memlekete gidiyorum bazen 1 ay bazen 2 ay bazen 3 ay kalıyorum yani değişiyor kaldığım süre. Bazen yıl ortasında gittiğim de oluyor. Memlekete gittiğimde internet açılsın memlekette olmadığım zaman durdurabileyim öyle bir internet paketi istiyorum var mı acaba?

(Türk Net kullanıyordum 6ay dondurabiliyordum fakat ilgisizliklerinden dolayı iptal etme kararı aldım.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Fixnet var ama saglam zam yaptı. 10 ay dondurma hakki var. Alternatif icin bende arastirmaktayim.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
tt dönemsel internet sunuyor. 3-6 ay şeklinde. 300 güne kadar dondurabiliyorsun tek sefer ücretsiz.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fixnet var ama saglam zam yaptı. 10 ay dondurma hakki var. Alternatif icin bende arastirmaktayim.
Millenicom bakabilirsiniz bende araştırma yaparken buldum uygun geldi diğer fiyatlara göre ama dondurma işi ne kadar oluyor bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tt dönemsel internet sunuyor. 3-6 ay şeklinde. 300 güne kadar dondurabiliyorsun tek sefer ücretsiz.
tt dönemsel 3aylık paketi aylık 360tl şaka gibi fiyatı var tt tercih etmem teşekkürler öneriniz için.

etnetalw

80+ Bronze
Yaz aylarında memlekete gidiyorum bazen 1 ay bazen 2 ay bazen 3 ay kalıyorum yani değişiyor kaldığım süre. Bazen yıl ortasında gittiğim de oluyor. Memlekete gittiğimde internet açılsın memlekette olmadığım zaman durdurabileyim öyle bir internet paketi istiyorum var mı acaba?

(Türk Net kullanıyordum 6ay dondurabiliyordum fakat ilgisizliklerinden dolayı iptal etme kararı aldım.)
Fixnet var 10 ay dondurma imkanlı ve 99tl olması lazım te

Millenicom bakabilirsiniz bende araştırma yaparken buldum uygun geldi diğer fiyatlara göre ama dondurma işi ne kadar oluyor bilmiyorum

tt dönemsel 3aylık paketi aylık 360tl şaka gibi fiyatı var tt tercih etmem teşekkürler öneriniz için.
Millenicom pahalı oldu hocam 3 ay dondurma imkanı var. Hem tt dondurma 6 ay olması lazımdı mantıksız gibi şimdilik fixnet 10 ay olduğundan mantıklı gözüküyor.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fixnet var 10 ay dondurma imkanlı ve 99tl olması lazım te

Millenicom pahalı oldu hocam 3 ay dondurma imkanı var. Hem tt dondurma 6 ay olması lazımdı mantıksız gibi şimdilik fixnet 10 ay olduğundan mantıklı gözüküyor.
hocam 99tl eski fiyatı şuan en ucuz paketi 199tl.
Alsam 100mbps fiber alırım o da 259tl. Ama dediğiniz gibi 10 ay dondurma işi varsa gerçekten çok mantıklı geldi bana da teşekkürler.

etnetalw

80+ Bronze
hocam 99tl eski fiyatı şuan en ucuz paketi 199tl.
Alsam 100mbps fiber alırım o da 259tl. Ama dediğiniz gibi 10 ay dondurma işi varsa gerçekten çok mantıklı geldi bana da teşekkürler.
Rica ederim bir müşteri hizmetleri ile goruşun yarın hocam. Ama 10 ay cok mantıklı bencede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Fixnet'i aradım 300 liralık aktivasyon ücretini 900 lira yapmışlar. Tek diyeceğim YUH.

etnetalw

80+ Bronze
Fixnet'i aradım 300 liralık aktivasyon ücretini 900 lira yapmışlar. Tek diyeceğim YUH.
Türktelekom taraflı zam geldi :( Altaki 12 taskit mantıklı geldi.
Evde KURULUM hizmetimiz ile elektrikçi çağırmanıza gerek yok! 900 TL Bağlantı/Aktivasyon/Kurulum bedeli kredi kartınıza 12 taksitle (vade farkı dahil değildir) olarak evinize kadar kurulum sağlıyoruz. (İç tesisatınız olması şartıyla.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Ne yapiyorlarda 900 lira alıyorlar. Diger firmalar 1 sene abonelikte bu ucreti almiyorlar.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
Gerçekten YUH

Rica ederim bir müşteri hizmetleri ile goruşun yarın hocam. Ama 10 ay cok mantıklı bencede.
Hocam 10 ay işini sordum tek sefer dondurabiliyoruz ben yıl başından yaza kadar dondursam kalan ayları ödemek zorundayım

etnetalw

80+ Bronze
Gerçekten YUH

Hocam 10 ay işini sordum tek sefer dondurabiliyoruz ben yıl başından yaza kadar dondursam kalan ayları ödemek zorundayım
Hocam tek seferlik dondurma ücreti alınıyor ki zaten. Kalan ayları ödesen o zaman nie dondurma hizmeti olsun? Anlamadım tekrar sorun bence

Top Bottom