Neler Yeni

Yediğim spam haklı mı haksız mı?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar arkadaşın birine şaka amaçlı bir cevap verdim. Örneğin 20k sistem önerisi yazan birine troll bir sistem atsam falan filan haksızım zaten. Ama yani şaka da mı yapamayacağız robot gibi mi konuşmamız lazım bu modları anlamıyorum gerçekten saçma şeylere uyarı atıyorlar. Mesela bir insan bios konusunda yardımcı olur musunuz dese ben gidip saçma şeyler söylesem gene modlar haklı. Ama bunu bildireni de uyarı gönderen modu da anlamış değilim. Haksızsam haksızsınız diyin (nedeniyle).
IMG_20230731_083833.jpg

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@R9XTX hocam gülmekte haklısınız 😀 ama bir de haklı mıyım haksız mıyım onu yazarsanız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erkin Semiz
Al sana bir tane de benden. :ROFLMAO: Konu zaten geyik amazondan polo sağ ön far geyiği yapıyoruz . Konu zaten tamamen eğlenmek muhabbet üzerine ki zaten 3 arkadaş da gülmüş eğlenmişler. Modlarımız yine uyarı geçmişler. Hayır konunun sahibi de eğleniyor ve biz muhabbetimize de devam ediyoruz. Yani çok da takılmamak lazım. Başından beri foruma üyeyim çok aktif olmasam da sürekli takip ettiğim ortamını sevdiğim bir forum umarım bu keyifle devam eder :).

1690784311204.png

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Al sana bir tane de benden. :ROFLMAO: Konu zaten geyik amazondan polo sağ ön far geyiği yapıyoruz . Konu zaten tamamen eğlenmek muhabbet üzerine ki zaten 3 arkadaş da gülmüş eğlenmişler. Modlarımız yine uyarı geçmişler. Hayır konunun sahibi de eğleniyor ve biz muhabbetimize de devam ediyoruz. Yani çok da takılmamak lazım. Başından beri foruma üyeyim çok aktif olmasam da sürekli takip ettiğim ortamını sevdiğim bir forum umarım bu keyifle devam eder :).

Alıntıyı görüntüle
Öyle hocam umarım modlar bu konuyu okuyordur haksız uyarı atıp duruyorlar en ufak eğlenceye yer yok

Kara*

80+ Silver
Arkadaşlar arkadaşın birine şaka amaçlı bir cevap verdim. Örneğin 20k sistem önerisi yazan birine troll bir sistem atsam falan filan haksızım zaten. Ama yani şaka da mı yapamayacağız robot gibi mi konuşmamız lazım bu modları anlamıyorum gerçekten saçma şeylere uyarı atıyorlar. Mesela bir insan bios konusunda yardımcı olur musunuz dese ben gidip saçma şeyler söylesem gene modlar haklı. Ama bunu bildireni de uyarı gönderen modu da anlamış değilim. Haksızsam haksızsınız diyin (nedeniyle).
Alıntıyı görüntüle

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ

R9XTX

80+ Bronze
@R9XTX hocam gülmekte haklısınız 😀 ama bir de haklı mıyım haksız mıyım onu yazarsanız.
Bir konuda haklısınız bir konuda haksızsınız.Bende sizin gibi bir şaka yorumu yazdım ve ban yedim.Ama ciddi cevaplar isteniyor, alakasız değil.O yüzden taraflı olmak haksızlık olur.

Son düzenleme:

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Bir konuda haklısınız bir konuda haksızsınız.Bende sizin gibi bir şaka yorumu yazdım ve ban yedim.Ama ciddi cevaplar isteniyor alakasız değil.O yüzden taraflı olmak haksızlık olur.
Teşekkürler hocam. Normal konularda böyle şeyler yazmam dediğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,210
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom