Neler Yeni

Yemek sepeti 2'li KFC menü 100 TL 🔥🔥🔥

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar fazla lafa gerek yok. Yemeksepetin'de şu an 1'e 1 kampanyası var. 1 sen alıyorsun 1 de onlar hediye ediyor.
Fiyatlara baktığımda en uygunu bana göre KFC idi. Yeni hesaplara 70 TL indirim kodu da veriyor. Yeni hesap açıp KFC'den bu menüyü alabilirsiniz.
Bulamayanlar için KFC'de 170 TL'ye özel bir menü var en başta çıkıyor.

Bunu beğenmezseniz başka 1'e 1 menüler de var aynı şekilde 70 TL indirim kodu enfes70'i kullanarak istediğiniz menünün fiyatını daha da indirebilirsiniz.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
Dostlar fazla lafa gerek yok. Yemeksepetin'de şu an 1'e 1 kampanyası var. 1 sen alıyorsun 1 de onlar hediye ediyor.
Fiyatlara baktığımda en uygunu bana göre KFC idi. Yeni hesaplara 70 TL indirim kodu da veriyor. Yeni hesap açıp KFC'den bu menüyü alabilirsiniz.

Bunu beğenmezseniz başka 1'e 1 menüler de var aynı şekilde 70 TL indirim kodu enfes70'i kullanarak istediğiniz menünün fiyatını daha da indirebilirsiniz.
Yeni Hesap Olmadan enfes70 Kullanamıyor Muyum ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ananas_suyu

80+ Bronze
Arkadaşlar menü çok doyurucu değil yani iki çocuk için felan iyide yetişkin için 2 menüyüde yiyince doyar ama gene fena değil ben sevdim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,513
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar menü çok doyurucu değil yani iki çocuk için felan iyide yetişkin için 2 menüyüde yiyince doyar ama gene fena değil ben sevdim
Hocam biz manitle beraber yedik baya acıkmıştım öyle aç bırakmadı beni şahsen tabi tıka basa doyuruculuk arıyorsanız 100 TL komik bir rakam bu ekonomide. :D

yusuftheayay

80+ Bronze

Şu uyduruk ne yağında ne eti piştiği belli olmayan şeylere para harcamayın, söyleyin pilav üstü servis et döner yiyin keyifle. yada iskender.

Top Bottom