Yemek sepeti 2'li KFC menü 100 TL 🔥🔥🔥

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,761
Dostlar fazla lafa gerek yok. Yemeksepetin'de şu an 1'e 1 kampanyası var. 1 sen alıyorsun 1 de onlar hediye ediyor.
Fiyatlara baktığımda en uygunu bana göre KFC idi. Yeni hesaplara 70 TL indirim kodu da veriyor. Yeni hesap açıp KFC'den bu menüyü alabilirsiniz.
Bulamayanlar için KFC'de 170 TL'ye özel bir menü var en başta çıkıyor.

Bunu beğenmezseniz başka 1'e 1 menüler de var aynı şekilde 70 TL indirim kodu enfes70'i kullanarak istediğiniz menünün fiyatını daha da indirebilirsiniz.

Dostlar fazla lafa gerek yok. Yemeksepetin'de şu an 1'e 1 kampanyası var. 1 sen alıyorsun 1 de onlar hediye ediyor.
Fiyatlara baktığımda en uygunu bana göre KFC idi. Yeni hesaplara 70 TL indirim kodu da veriyor. Yeni hesap açıp KFC'den bu menüyü alabilirsiniz.

Bunu beğenmezseniz başka 1'e 1 menüler de var aynı şekilde 70 TL indirim kodu enfes70'i kullanarak istediğiniz menünün fiyatını daha da indirebilirsiniz.
Yeni Hesap Olmadan enfes70 Kullanamıyor Muyum ?

Arkadaşlar menü çok doyurucu değil yani iki çocuk için felan iyide yetişkin için 2 menüyüde yiyince doyar ama gene fena değil ben sevdim

Arkadaşlar menü çok doyurucu değil yani iki çocuk için felan iyide yetişkin için 2 menüyüde yiyince doyar ama gene fena değil ben sevdim
Hocam biz manitle beraber yedik baya acıkmıştım öyle aç bırakmadı beni şahsen tabi tıka basa doyuruculuk arıyorsanız 100 TL komik bir rakam bu ekonomide. :D

Şu uyduruk ne yağında ne eti piştiği belli olmayan şeylere para harcamayın, söyleyin pilav üstü servis et döner yiyin keyifle. yada iskender.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,886
Üyeler
184,354
Son üye
rafasilva26
Geri