Neler Yeni

Yemek Sepeti Bilgim Dışı Sipariş

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Az önce 3 sipariş verilmiş kendi Yemeksepeti hesabımdan, kartım kayıtlı değildi, vatandaş kendi kartını kaydetmiş 3 sipariş vermiş, adres olarak Gaziantep bilmem ne parkı yazmış telefon numaram çalışmıyor demiş. Neyin nesi bu?🤔 Benim hesabıma kartını kaydetmiş kim ne istiyor şimdi DA'yı doyurmaya geldim 😆 Şaka bir yana ne alaka?

PixDraw

80+ Bronze
Az önce 3 sipariş verilmiş kendi Yemeksepeti hesabımdan, kartım kayıtlı değildi, vatandaş kendi kartını kaydetmiş 3 sipariş vermiş, adres olarak Gaziantep bilmem ne parkı yazmış telefon numaram çalışmıyor demiş. Neyin nesi bu?🤔 Benim hesabıma kartını kaydetmiş kim ne istiyor şimdi DA'yı doyurmaya geldim 😆 Şaka bir yana ne alaka?
Benim ev adresimde trabzon verilmişti trabzonla alakam bile yok ama kart bilgilerini kaydetmemişti yoksa doyardık :D

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
daha önce başkasının telefondan giriş yaptın heralde

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
al kendine bişeyler alınıyorsa , olmaz ise şifreyi değiştir yemek sepeti güvenli değil sizin bu iş nasıl oldu bilmiyorum fakat bilgiler heryerde

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
1654604756053.png

Google'ye Yemeksepeti yazınca direkt bu çıkıyor zaten. Oraya yazdığın telefon numarası, tuvalete yazılan tuvalet numarasından daha az gizli.
Benim de 3-5 tane hesabım vardı, bizimkilerin numaraları kayıtlıydı o hesaplara. Geçen girdim hesaplara, hepsinin telefon numaraları değişmiş.
Hepsinde farklı telefon numaraları var. Sildim direkt hesapları.

Jâckêrs

80+ Bronze
Aynısı bende yaşadım bir kaç gün önce. Benim adresim dışında, adres kayıtlıydı? Çok garip gerçekten..

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Aynısı bende yaşadım bir kaç gün önce. Benim adresim dışında, adres kayıtlıydı? Çok garip gerçekten..
garip değil
sadece güvenli değil sürekli bilgi çalınıyor bu platformdan

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
2 gün öncesine kadar hesap silme özelliği vardı yemeksepetinde, onu da kaldırmışlar.
Çok güvenli bir platform ya, hesabımızı da silemiyoruz artık. :D

YEMEKSEPETİ KULLANMAYIN, KULLANDIRTMAYIN.

Jâckêrs

80+ Bronze

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Kart büyük ihtimalle çalıntıdır senin hesap üstünden işlem yapıyorlar, yemek sepeti kullanıcı bilgileri zaten çok önceden çalınmıştı. Twitchde nasıl bit atıyorlarsa sende burada yayıncı rolü görüyorsun ama senin hiç kazancın yok gibi düşün :D

şahin doğan

80+ Platinum
2 gün öncesine kadar hesap silme özelliği vardı yemeksepetinde, onu da kaldırmışlar.
Çok güvenli bir platform ya, hesabımızı da silemiyoruz artık. :D

YEMEKSEPETİ KULLANMAYIN, KULLANDIRTMAYIN.
ok.

Top Bottom