Yemek sepeti yolsuzlugu

fkomar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Ayiptir soylemesi canim cig kofte cekti. Girdim yemeksepeti uygulamasina baktim cig koftecilere guzel bir yer buldum. Urunlere goz attim 400 gr cig kofte 375 tl yaziyor. Iyi guzel dedim, ekledim sepete. odeme adimina geldim. asagidaki goruntu beni karsiladi

WhatsApp Image 2025-09-19 at 02.09.53_44600304.webp

WhatsApp Image 2025-09-19 at 02.09.53_d6f84d6f.webp

375 tl urun + 26 tl getirme bedeli + 6 tl kapida odeme bedeli + 6 tl hizmet bedeli = toplam 413 tl

Guya 100 tl joker indirimi varmis onu uyguladi toplam 313 tl cikti.

Dedim firmayi bir arayayim. Aradim 400 gr urunun fiyatini sordum 210 tl dedi. 20 cl ayran fiyatini sordum 20 tl dedi. bir de getirme ucretimiz var dedi tmm dedim ne kadar, 15 tl dedi. toplam 245 tl.

313 tl odeyecegim yerde 245 tl odedim. ayni firmaya... yorum sizin.

Yemeksepet'i adamların fiyatlarına karışmıyor.

Hocam firma yemeksepetine fiyatlari kendi giriyor. Yemeksepeti komisyon aldigi icin fazla giriyorlar normal yani.
Yemeksepet'i adamların fiyatlarına karışmıyor.
gelen kuryeye bu konuyu actigimda 'biz fiyatlar uzerinde oynama yapamiyoruz' dedi. bu durum apacik yalancilik, kandirma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hem firma 15 tl getirme ucreti aldigi yerde yemeksepetinin getirme konusu ile alakasi nedir ki 10 tl ek getirme ucreti uyguluyor? hadi bunu gectim urun firmada 210 tl iken yemeksepetinde neden 375 tl ve neden 100 tl otomatik indirim uyguluyor. bu milleti beyinsiz yerine koymaktan baska birsey degil, kandirmaca. ticari hicbir zekasi yok. yolmaktan baska birsey degil.

yemeksepeti komisyon kesiyor firmalar ona göre fiyat giriyor. sen dükkanı telefonla aradığında kendi fiyatını söylemiştir. şaşılacak bi durum yok en yakın fast foodcuya gidip kontrol edebilirsin dediğimi

yemeksepeti komisyon kesiyor firmalar ona göre fiyat giriyor. sen dükkanı telefonla aradığında kendi fiyatını söylemiştir. şaşılacak bi durum yok en yakın fast foodcuya gidip kontrol edebilirsin dediğimi
dedigin dogru, katiliyorum. peki donen olayi anlayabildin mi? hadi adamlar 210 tl girmis olsalar urun fiyatini yemek sepeti tam 65 lira ustune ekliyor. 65 lira. ve urunu getirmek icinde 26 lira para aliyolar. hergun bu dolap ile birlikte binlerce kisiden 60 lira aldigini dusunsene. yalancilik bu

gelen kuryeye bu konuyu actigimda 'biz fiyatlar uzerinde oynama yapamiyoruz' dedi. bu durum apacik yalancilik, kandirma.

hem firma 15 tl getirme ucreti aldigi yerde yemeksepetinin getirme konusu ile alakasi nedir ki 10 tl ek getirme ucreti uyguluyor? hadi bunu gectim urun firmada 210 tl iken yemeksepetinde neden 375 tl ve neden 100 tl otomatik indirim uyguluyor. bu milleti beyinsiz yerine koymaktan baska birsey degil, kandirmaca. ticari hicbir zekasi yok. yolmaktan baska birsey degil.
hocam firma giriyor fiyati emin olun getirme ucreti kendi kuryeleri icin

dedigin dogru, katiliyorum. peki donen olayi anlayabildin mi? hadi adamlar 210 tl girmis olsalar urun fiyatini yemek sepeti tam 65 lira ustune ekliyor. 65 lira. ve urunu getirmek icinde 26 lira para aliyolar. hergun bu dolap ile birlikte binlerce kisiden 60 lira aldigini dusunsene. yalancilik bu
neresi yalancilik hocam ben surekli getir yemeksepeti vb kullaniyorum indirimlerle firmadan daha ucuza geliyor komageneden 1.5kg cigkofte icin 340 lira verdim mesela

Çiğköfteci kendi giriyor yemeksepeti fiyatını. Kendi söylediğim kebapçıda tavuk şiş 200tl yemeksepetinde 276tl. Yakın olduğu için dükkanı arayıp oradan söylüyorum getiriyorlar :)
Getirmiyorsa mecburen söyleyeceksin kazandığı para falan da normal Türkiye'nin sayılı şirketlerinden biri.

Çiğköfteci kendi giriyor yemeksepeti fiyatını. Kendi söylediğim kebapçıda tavuk şiş 200tl yemeksepetinde 276tl. Yakın olduğu için dükkanı arayıp oradan söylüyorum getiriyorlar :)
Getirmiyorsa mecburen söyleyeceksin kazandığı para falan da normal Türkiye'nin sayılı şirketlerinden biri.
benim aklima asil takilan nokta, urun fiyati 210 lira iken bunu 375 lira olarak girip yalandan 100 tl indirim koymalari. firmalarin bu denli sekilde yemeksepetine mudehale edebileceklerini dusunmuyorum. bu yalancilik, duzenbazlik degil de nedir ki arkadas.

benim aklima asil takilan nokta, urun fiyati 210 lira iken bunu 375 lira olarak girip yalandan 100 tl indirim koymalari. firmalarin bu denli sekilde yemeksepetine mudehale edebileceklerini dusunmuyorum. bu yalancilik, duzenbazlik degil de nedir ki arkadas.
indirim mindirim algi oyunu zaten reis

aga getir, yemek sepeti, trendyol go gibi yerlerden sipariş vermek istiyosan oradan dükkanı ve ne yemek istediğini seç, sonra dükkanın no sunu googleden bul telefonla arayıp sipariş ver

bu tip siteler hem müşteriyi seviyo hem restoranları seviyo

aga getir, yemek sepeti, trendyol go gibi yerlerden sipariş vermek istiyosan oradan dükkanı ve ne yemek istediğini seç, sonra dükkanın no sunu googleden bul telefonla arayıp sipariş ver

bu tip siteler hem müşteriyi seviyo hem restoranları seviyo
Kendi kuryesi olan restoranlarda böyle yapılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,077
Üyeler
192,607
Son üye
yenirocky
Geri