Neler Yeni

Yemek yiyemiyorum aşırı zayıfladım

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Arkadaşlar selam. yaklaşık 2 aydır aşırı fazla uyuyorum sabahları kalkıp geri uyuyorum. Yemek yemek istemiyorum günde 1 öğün adam akıllı yemek yiyebiliyorum. Aşırı fazla kola içmeye başladım ama sadece kola. 55 kiloydum 48'e düştüm kemiklerim sayılıyor, denize giricem utanıyorum artık. Kollarım eridi çok inceler. Depresyonda olduğumu düşünmüyorum. Bana tavsiye verebilecek var mı? Doktora gidemediğimden buraya sormak istedim. Ailem biraz geri kafalı doktor mevzuları vs.

2mApoo

80+ Silver
Uyku düzeni, uyku düzeni, uyku düzeni...
Uyku düzenini oturtman lazım. Günde 3 öğün +2 ara öğün şeklinde beslenmen lazım.
Çok haklı knk uyku düzeni demek yemek düzeni demektir. Ek olarak ana öğün arasına küçük hacimli ama yüksek kalorili şeyler sıkıştırabilirsen çok iyi olur

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyku düzeni, uyku düzeni, uyku düzeni...
Uyku düzenini oturtman lazım. Günde 3 öğün +2 ara öğün şeklinde beslenmen lazım.
Ya bu gün döner söyledim. Aldım elime döneri, dönerbana baktı ben dönere... hayvan gibi ama açım ısırmak istemedim. Çok tuhaf yaşamaya başladım.

2mApoo

80+ Silver
Ya bu gün döner söyledim. Aldım elime döneri, dönerbana baktı ben dönere... hayvan gibi ama açım ısırmak istemedim. Çok tuhaf yaşamaya başladım.
Knk o zaman yemek yemek için nedenin yok. Gidip bir işe başla hem para kazanırsın hemde çalışıtığın için iştahın açılır. Yada spora başla otomatik olarak iştahın açılır

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,686
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
O zaman sende iştahsızlık var, dahiliyeye gitmen lazım.

2mApoo

80+ Silver
Sırf kilo almak için işe başladım desem ?
Yanında da para kazanıyorum ayrıca iş yerindeki yemekler FENAAAAAAA
protein + karbonhidrat bol miktarda alabiliyorum

123kral14

80+ Silver
şekerin çıkıyor olabilir
motivasyonunu kaybetmişsin niye öyle oldu
sana yapılması gerekenleri söylüyorum yapar mısın bilmem artık doktara kendin mi gidersin komşu mu götürür
doktora git durumu anlat
kan tahliline baktır
kendine gelmen için serum şart yemek yemediğinden dolayı vücut yaprağı yiyor
gidicen kan alacaklar serum verecekler düzelikesin

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
motivasyonunu kaybetmişsin niye öyle oldu
Hiç bilmiyorum dostum ya kendime gelmem şart artık. Bir deri bir kemiğim üniye başlayacam bu sene bu kadar zayıf gitmek istemiyorum.
artık doktara kendin mi gidersin komşu mu götürür
Kendim giderim ya 18'im zaten problem olmaz. en kötü arkadaşım benle gelir ama gelse bile dışarda bekler boşa gelir yani. Güncellerim bu konuyu daha sonra

.RBO.

80+ Silver
Sırf kilo almak için işe başladım desem ?
Yanında da para kazanıyorum ayrıca iş yerindeki yemekler FENAAAAAAA
protein + karbonhidrat bol miktarda alabiliyorum
Hangi iş yeri orası bende geleyim yıllardır okullarda bile dengesiz yemekler veriyorlar protein açısından

2mApoo

80+ Silver
Hangi iş yeri orası bende geleyim yıllardır okullarda bile dengesiz yemekler veriyorlar protein açısından
Knk bizim burda çayevi tarzında biryer . Kebapçı yanında olduğu için faydalanıyoruz çok şükür :D
yarın 6.30 da dükkanı açacam üffffffffffff sıkıcıııııııııııı

.RBO.

80+ Silver
Knk bizim burda çayevi tarzında biryer . Kebapçı yanında olduğu için faydalanıyoruz çok şükür :D
yarın 6.30 da dükkanı açacam üffffffffffff sıkıcıııııııııııı
Ne güzel kebap et güzeldir ben kas geliştieye çalışmama rağmen günlük protein ihtiyacımı alamıyorum 😞

Top Bottom