Ben de silmek için mail atacağım. Kodların hiçbiri çalışmadı farklı telefon numarası, farklı adres, farklı isim, farklı internet. Ne yapsak çalışmadı.Yardımcı olmadılar bana da. Hesabımı silmek için mail atıcağım birazdan.
Ben de silmek için mail atacağım. Kodların hiçbiri çalışmadı farklı telefon numarası, farklı adres, farklı isim, farklı internet. Ne yapsak çalışmadı.Yardımcı olmadılar bana da. Hesabımı silmek için mail atıcağım birazdan.
Hesabı silmek için 17 Haziran'da mail attım daha cevap vermediler kapanmadı da. Ona bile cevap vermiyorlar yani boşuna uğraşmayınBen de silmek için mail atacağım. Kodların hiçbiri çalışmadı farklı telefon numarası, farklı adres, farklı isim, farklı internet. Ne yapsak çalışmadı.
Nasıl ?onun yöntemi var ben 1 saat önce 2 kodu aynı anda kullanarak siaprş verdim.
merhaba kodu bitti."Merhaba" kodunu kullanamıyorum. Arasam hemen yarım saat içinde gelir mi kupon
yalan bu arada mağazada 7-8 kişi aynı kodla sipariş verdikaradım müşteri hizmetlerini aynı adresten farklı kişiler sipariş veremiyormuş eğer başka hesapta sizinle aynı adres varsa kupon kullanamıyorsunuz ailemi 20 TL indirim alabilmek için iki yan sokağa taşımayı düşünüyorum saçmalığa bak arkadaş ya
hocam detaylarda 30 una kadar yazıyordumerhaba kodu bitti.