Neler Yeni

🔥İndirim Yemeksepeti'nde 200₺ ve üzeri siparişlerde 150₺ indirim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yeni hesapta da oluyor 1 hesaba 3 kod ekledim kullanırken sorun olmaz inş
Bende onu soracaktım bir hesaba iki kod ekledim bölgemde teslimat yok deneyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler zehiri Salıyorum birden fazla numaradan Hopii’ye üye olun birden fazla kupon alın hiç sipariş vermeden bu kuponları hesaba tanımlayın ben demin iki hesap için kupon aldım hiç alışveriş yapmamış yemeksepeti hesabına tanımladım ikisi ile de sipariş verdim ikisini de kullanabildim yani on tane kupon tanımlarsanız ay sonuna kadar on tane kuponunuz olur temizzzzz
Teşekkürler

A_TURAN_A

80+ Bronze
Beyler zehiri Salıyorum birden fazla numaradan Hopii’ye üye olun birden fazla kupon alın hiç sipariş vermeden bu kuponları hesaba tanımlayın ben demin iki hesap için kupon aldım hiç alışveriş yapmamış yemeksepeti hesabına tanımladım ikisi ile de sipariş verdim ikisini de kullanabildim yani on tane kupon tanımlarsanız ay sonuna kadar on tane kuponunuz olur temizzzzz
Teşekkür ederim ben de sipariş veriden sonra gördüm, yine de bekliyim dedim kod eklendi ve sınır yok ne kadar kod varsa eklenebiliyormuş dediğiniz gibi.

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emre b
Bu kupon hesabiniza uygulanamiyor diyor neden acaba cok da aktif kullaniyorum uygulamayi

JackRyan

80+ Silver
Bu kupon hesabiniza uygulanamiyor diyor neden acaba cok da aktif kullaniyorum uygulamayi
1000129933.jpg

Boş konu 2 telefonda da denedim ayni hata.

man a man

80+ Bronze
2 döner aldım. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim

xmajezik

80+
teşekkürler tek hesaba 4 kod girdim ama kodların son kullanma tarihi ay sonu

EmreUzn3

80+ Bronze
fixlenir bu inş kapatmazlar veya her hesaba 1 kod sınırlandırma getirler gibi geliyo

xmajezik

80+
hocam yardım edermisiniz? ben akşam 1kodu kullandım sipariş verdim. şimdi aynı hesaba başka kod eklenmiyor sebebi nedir
hocam sipariş vermeden kodları ekleyecektiniz ondan sonra sipariş verecektiniz elinizdeki kodu eklemek için 1 yıldır sipariş verilmemiş başka bir hesaba ihtiyacınız var
Mesaj otomatik birleştirildi:

gunde 3 ogun yıyorum benlık sorun yok
bende kullanırım hocam daha 10 günden fazla var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan