Yeni açılan Youtube Short's kanalı tavsiye

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce ilk defa Youtube Short's kanalı açtım Tarih içerikli konulardan edit yapıyorum planlı bir şekilde video yüklüyorum fakat izlenmelerim çok az abone sayımda çok düşük sizden kanalı inceleyip görüş,öneri ve fikir sunmanızı istiyorum ayrıca abone olursanız çok sevinirim.

O cringe tik-tok'çular gibi video yapma sana yeter :)
Yeni kanal hayırlı olsun!!

Teşekkür ederim hocam dediğim gibi Tarih ile ilgili içerikler bakıp fikir söyleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce ilk defa Youtube Short's kanalı açtım Tarih içerikli konulardan edit yapıyorum planlı bir şekilde video yüklüyorum fakat izlenmelerim çok az abone sayımda çok düşük sizden kanalı inceleyip görüş,öneri ve fikir sunmanızı istiyorum ayrıca abone olursanız çok sevinirim.

Hocam geçmişte olan büyük savaşların nasıl olduğunu anlatan(hangi stratejiler kullanıldı ne zorluklar çekildi)videolar yapabilirsin.

Eş dost tanıdık herkese atıp beğenmelerini mümkünse yorum atmalarını iste attığın hashtaglar vs. Önemli planlı düzenli şekilde izlenmelerin en yüksek olduğu saatlerde atman önemli önemli bir çok husus var zamanında bende denemiştim chat gpt ile 2 hafta dayanabildim izlenmemeye istikrar ise en önemlisi 😂

Şuan uzun videodan ziyade short's video ağırlıklı düşünüyorum bakalım ben ne kadar istikrar sağlayabileceğim abone olmaması ve izlenme olmaması gerçekden moral bırakmıyor bu arada karşılıklı abone olabiliriz arkadaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,325
Üyeler
174,122
Son üye
fatihcnkl
Geri