Neler Yeni

Yeni albümüm hakkında yorum ve tavsiyelerde bulunabilir misiniz

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Biraz bilinçli bir tercih oldu albümde karanlık bir hava yaymak istediğimden biraz bu şekilde değiştirdim temiz hali bundan bence biraz daha kötüydü
Doğrudur usta bana hoş gelmedi tek dinleyince üste söz eklense bu hali çok hoş olur gibi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Alper Uğurcan
Merhabalar,

Forumda beni tanıyanlar belki bilir, uzun süredir müzikle ilgileniyorum. Genellikle lo-fi / chill tarzında işler yapıyordum.
Ancak son birkaç aydır dark phonk / dark trap tarzlarında bir şeyler denemeye karar verdim ve bu doğrultuda 6 şarkılık bir albüm hazırlıyorum.
Albümün genelinde daha karanlık, enerjik ve sinematik bir atmosfer var. Şu an son bir parça eksik, bu ay içinde tamamlamayı ve yayınlamayı hedefliyorum.

Aşağıda albümden bir parçanın 1 dk'lık bir partını YouTubeda liste dışı olarak paylaştım
(Görseldeki cover art henüz tamamlanmış değil idareten koydum)

Dinleyip görüşlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ayrıca bu tür müzikleri nerede, nasıl reklamlayabilirim, bununla ilgili deneyimi ya da önerisi olan varsa çok sevinirim.
Veya aklınıza gelen başka bir şey varsa her fikre açığım dinleyen ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
ses asiri yapay, duygusu eksik

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1743779305763.png

Birkaç düzenleme sonrası hazır ettim 25 nisanda yayında olacak eğer bir aksaklık çıkmazsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,221
Üyeler
172,799
Son üye
talhaedis
Top Bottom