Neler Yeni

Yardım Yeni Aldığım Anakartı Kırdım

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Arkadaşlar ince hesaptan aldığım msi h410 m-a pro anakartı uzay montaj olarak denedim. Çalıştığı kanısına vardıktan sonrada kasaya montaj için güç pinlerini çıkardım. Anakartın 24 pin bağlantısını bilen bilir çok zor çıkar. Ne yaptıysam çıkmadı bende düz bir tornavida alıp araya sokmaya çalıştım derken tornavida kaydı ram yuvasının altında ki devrelere sürttü. 2 tane bileşen koptu anakarttan ve anakart çalışmadı. Gerçekten moralim çok bozuldu. Ne yapmalıyım ürünün 3 yıl garantisi var. Garantiye mi göndermeliyim? Yoksa iade mi etmeliyim. Eğer iade edersem bize bozuk ürün gönderdin demezlermi? Garanti karşılarmı? Kafamda binbir soru var. Tecrübeli arkadaşlardan acil yardımlarını bekliyorum...

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Geçmiş olsun. Geri iade veya garanti olarak almayacaklardır.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kullanıcı hatası olduğu ortaya çıkarsa (büyük ihtimalle anlayacaklar) iade ya da garanti kapsam dışı olur.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Garantiy karşılamaz
Kullanıcı hatası
Geçmiş olsun

Tamirciye götürebilirsin başka bir şey gelmez elden

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Fotoğraf atın.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar ince hesaptan aldığım msi h410 m-a pro anakartı uzay montaj olarak denedim. Çalıştığı kanısına vardıktan sonrada kasaya montaj için güç pinlerini çıkardım. Anakartın 24 pin bağlantısını bilen bilir çok zor çıkar. Ne yaptıysam çıkmadı bende düz bir tornavida alıp araya sokmaya çalıştım derken tornavida kaydı ram yuvasının altında ki devrelere sürttü. 2 tane bileşen koptu anakarttan ve anakart çalışmadı. Gerçekten moralim çok bozuldu. Ne yapmalıyım ürünün 3 yıl garantisi var. Garantiye mi göndermeliyim? Yoksa iade mi etmeliyim. Eğer iade edersem bize bozuk ürün gönderdin demezlermi? Garanti karşılarmı? Kafamda binbir soru var. Tecrübeli arkadaşlardan acil yardımlarını bekliyorum...
Geçmiş OLSUN
Kabul ediceklerini sanmıyorum siz yinede gönderin hiçbirsey olmamış gibgönderin açılmıyor diye

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Özgürcan
garantiye gönder şansını dene ama kullanıcı hatası derler çoğunlukla tecrübeli bilgisayarcıya götürebilirsin istanbul da oturuyorsan adres verebilirim 2 tane

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Aklınızda bulunsun o 24 pin güç girişleri sağa sola hareket ederek çıkartılır.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
geçmiş olsun :(

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
@Abdullah Hacıgül abi senin tecrübene güveniyorum. Konu hakkında yorumlarını bekliyorum...

Top Bottom