Neler Yeni

Yeni aldığım bilgisayar boştayken ısınıyor.

Logien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefa Er
Bugün İtopya mağazasında yeni sistem topladık. Kasa elime geldiğinde tüm kurulumları yaptım ve Valorant'ta test ettim. Bir el girdim ve maç bittiğinde aşırı bir ısınma hissettim. Sonra oyunu kapatıp HWMonitor indirip sıcaklığa baktım. İşlemci 60-65 / SSD 50 / ekran kartı 48 derece gözüküyordu. Üstelik kasa boştayken böyleydi (sadece Opera ve Discord açıktı.). Bir saatten fazla oldu oyundan çıkalı ve hala aynı. Ek olarak Windows 11 kullandığımı belirtmek isterim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

r4NG3r

80+ Silver
kasa ne ? işlemci ne stok soğutu mu kullanıyorsun bunları belirtmen lazım

Logien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefa Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa ne ? işlemci ne stok soğutu mu kullanıyorsun bunları belirtmen lazım
B450M S2H
Ryzen 5 5600 (Stok Soğutucu)
RX 580 (8 GB)
Kioxia 500GB M.2 (1700/1600)
Corsair 8 GB Vengeance LPX 3200MHz CL16 (2x8)
Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
amd stok soğutucusu kullanıyorum ben de bu kadar yüksek sıcaklık almıyorum yerinde olsam itopyadan alışveriş yapmazdım zaten bu aralar itopya da güven sarsmaya başladı

Logien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefa Er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd stok soğutucusu kullanıyorum ben de bu kadar yüksek sıcaklık almıyorum yerinde olsam itopyadan alışveriş yapmazdım zaten bu aralar itopya da güven sarsmaya başladı
Ama yaptım iş işten geçti.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
itopya ile alakası olduğunu düşünmüyorum itopya parça üretmiyor üretilen parçaları satıyor :D ben yaptım geçen bir sorun yaşamadım

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
itopya ile alakası olduğunu düşünmüyorum itopya parça üretmiyor üretilen parçaları satıyor :D ben yaptım geçen bir sorun yaşamadım
geçen forumlarda klavye şikayetinde bulunan bir arkadaş vardı ona bakarsan klavyeleri de itopya üretmiyor :D

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Ekran kartı rx580 doğrumu. 13 bine aldınız.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
geçen forumlarda klavye şikayetinde bulunan bir arkadaş vardı ona bakarsan klavyeleri de itopya üretmiyor :D
burda önemli olan ürünlerin hatalı olması değil kapalı kutu geliyor ürünler açıp bakacaklar mı ? önemli olan satış sonrasında ki destek iade alıyorlar mı destek veriyorlar mı vs.

Top Bottom