Neler Yeni

Yeni aldığım bilgisayar ve Windows yüklemeyi tamamlayamadı hatası

Exca4343

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Merhaba dostlar, yeni bilgisayar aldım, kurulum yapıyordum. Güncelleme yükledim, tekrar başladığında "Windows yüklemeyi tamamlayamadı" hatası alıyorum. Enter'a bassam da ekranda takılıp kalıyor. Ne yapabilirim, bir çözüm söyler misiniz?

Logithx

80+ Bronze
Bu durumlarda genel olarak sorunlu parça depolama birimi çıkıyor deneme imkanın varsa farklı bir depolama birimi ile dene..

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tuğra Yıldız
depolama ve icinde windows olan usb belleginiz supheli durumda baska usb den kurulum deneyin yine olmuyorsa buyuk ihtimalle depolama kaynakli yinede eski bir depolamaniz varsa onuda deneyin.

Exca4343

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
depolama ve icinde windows olan usb belleginiz supheli durumda baska usb den kurulum deneyin yine olmuyorsa buyuk ihtimalle depolama kaynakli yinede eski
ve icinde windows olan usb belleginiz supheli durumda baska usb den kurulum deneyin

Bu durumlarda genel olarak sorunlu parça depolama birimi çıkıyor deneme imkanın varsa farklı bir depolama birimi ile dene..

Usb den kurulum yapmadım sürüm bilgisayarın içinde geliyor bilgisayardan kurulum yaptım güncelleme yapın dedi güncellemeyi yaptım sonra birşeyler ters gitti yazdı ondan sonrada

Windows yüklemeyi tamamlayamadı
Hatası alıp duruyorum enter a basıyorum hata tekrar geliyor..

Logithx

80+ Bronze
Usb den kurulum yapmadım sürüm bilgisayarın içinde geliyor bilgisayardan kurulum yaptım güncelleme yapın dedi güncellemeyi yaptım sonra birşeyler ters gitti yazdı ondan sonrada

Windows yüklemeyi tamamlayamadı
Hatası alıp duruyorum enter a basıyorum hata tekrar geliyor..
Bir başka bilgisayardan kurulum usb'si oluşturup dene..

Top Bottom