Neler Yeni

Yeni aldığım da 5 gta 5 te donuyor

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
yeni aldığım da sistem 5 te gta 5 te çok fazla drop yiyip kasıyor daha önceden valorant oynuyordum onda sadece 1 kere rastladım sizce bu ekran kartındaki bir sorun mu valo fps değerleri normal

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
GTA5'İ yeni mi oynamaya başladın?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yeni aldığım da sistem 5 te gta 5 te çok fazla drop yiyip kasıyor daha önceden valorant oynuyordum onda sadece 1 kere rastladım sizce bu ekran kartındaki bir sorun mu valo fps değerleri normal
bilgisayarında oyun oynarken arka tarafta işlemci kullanan bir işlem olabilir. buna sebep yüklediğin bir program, virüs, korsandan bulaşan zararlı gibi şeyler olabilir. işlemci veya ekran kartı ısınıyor olabilir. fps değerlerini de bilmeden normal ya da değil demek kafadan atmak olur. yani yardım almadan önce vermen gereken daha çook bilgi var.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
bilgisayarında oyun oynarken arka tarafta işlemci kullanan bir işlem olabilir. buna sebep yüklediğin bir program, virüs, korsandan bulaşan zararlı gibi şeyler olabilir. işlemci veya ekran kartı ısınıyor olabilir. fps değerlerini de bilmeden normal ya da değil demek kafadan atmak olur. yani yardım almadan önce vermen gereken daha çook bilgi var.
Benden önce tanıyı koymuş gibisin;
Büyük ihtimalle işlemcin herhangi bir program yüzünden yük altında olabilir ve haliyle donmalar yaşayabilirsin. Genellikle bu sorun işlemciden kaynaklı oluyor. Arkada işlemciyi yoğun olarak kullanan uygulama var mı bak bakalım...

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GTA5'İ yeni mi oynamaya başladın?
Daha önceden ow
Benden önce tanıyı koymuş gibisin;
Büyük ihtimalle işlemcin herhangi bir program yüzünden yük altında olabilir ve haliyle donmalar yaşayabilirsin. Genellikle bu sorun işlemciden kaynaklı oluyor. Arkada işlemciyi yoğun olarak kullanan uygulama var mı bak bakalım...
kasanın üstüne dokundum sıcak baya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve daha soygun sahnesini yeni bitirdim pc alışıyo olabilir

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Oyun içi değerleri ve Görev yöneticisi SS atar mısın

snachy