bilgisayarında oyun oynarken arka tarafta işlemci kullanan bir işlem olabilir. buna sebep yüklediğin bir program, virüs, korsandan bulaşan zararlı gibi şeyler olabilir. işlemci veya ekran kartı ısınıyor olabilir. fps değerlerini de bilmeden normal ya da değil demek kafadan atmak olur. yani yardım almadan önce vermen gereken daha çook bilgi var.yeni aldığım da sistem 5 te gta 5 te çok fazla drop yiyip kasıyor daha önceden valorant oynuyordum onda sadece 1 kere rastladım sizce bu ekran kartındaki bir sorun mu valo fps değerleri normal
Abdullah abi Da 5 diye sistem yaptı ya onu almış donma var diyorGTA5'İ yeni mi oynamaya başladın?
Hocam soruyu anladım zaten. Sadece sistem çıkalı bayağı oldu yeni mi oynamaya başladın dedim. Biraz şüphelendim çünkü.Abdullah abi Da 5 diye sistem yaptı ya onu almış donma var diyor
Benden önce tanıyı koymuş gibisin;bilgisayarında oyun oynarken arka tarafta işlemci kullanan bir işlem olabilir. buna sebep yüklediğin bir program, virüs, korsandan bulaşan zararlı gibi şeyler olabilir. işlemci veya ekran kartı ısınıyor olabilir. fps değerlerini de bilmeden normal ya da değil demek kafadan atmak olur. yani yardım almadan önce vermen gereken daha çook bilgi var.
Daha önceden owGTA5'İ yeni mi oynamaya başladın?
kasanın üstüne dokundum sıcak bayaBenden önce tanıyı koymuş gibisin;
Büyük ihtimalle işlemcin herhangi bir program yüzünden yük altında olabilir ve haliyle donmalar yaşayabilirsin. Genellikle bu sorun işlemciden kaynaklı oluyor. Arkada işlemciyi yoğun olarak kullanan uygulama var mı bak bakalım...