Yeni laptop aldım ve tüm gereken driver vs. yükleyip güncellemiştim.Zaten gerekli performansı vermediğini düşünüyordum bugünden itibaren baya kötü bir hal almaya başladı fps düşüşleri droplar.Canımı iyice sıkmaya başladı bu konu.Red dead redemption 2 de ultra ayarlarda oynuyorken şuan ultrada kasıyor ve zaten kasmadan öncede hiç ultradaymış gibi bir görüntü sunmuyordu bana.Fortnite da 80 90 fps alıyorum ve bana yine az geliyor.Tom Clancy's Rainbow Six Siege de ise 160 170 gibi fpslerde dolanıyor.Birde herhangi online bir oyuna girdiğimde discord tamamen kafayı yemeye başladı ms düşük göründüğü halde karşıdan ses alamadığım gibi benim sesimde gitmiyor donmalar başlıyor.Bunda ise virüs bulaştığından şüphe ettim.Format atcaktım atmadan önce buraya danışmak istedim.Çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Ek olarak RDR2 de ayarlardan yenileme hızını 144e alıp ayarlardan çıktığımda otomatik 60a atıyor bununda çözümünü bilen varsa söylerse çok sevinirim
HP VİCTUS 16
İntel i5 12500H 8GB DDR5 RAM RTX 3050Tİ
Ek olarak RDR2 de ayarlardan yenileme hızını 144e alıp ayarlardan çıktığımda otomatik 60a atıyor bununda çözümünü bilen varsa söylerse çok sevinirim
HP VİCTUS 16
İntel i5 12500H 8GB DDR5 RAM RTX 3050Tİ