Neler Yeni

Yardım Yeni Aldığım Laptoptan Cızırtı Sesi Geliyor

tolgavurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
tolga
arkadaşlar yeni aldıgım hp laptop adaptörden güç aldıgı zaman işaretledigim yerlerden cızırtı sesi geliyor cok yüksek bir düzeyde degil fakat kafayı yaklaştırınca duyuluyor ilk defa laptop aldıgım için içime kuşku dogdu bu normalmidir adaptörü çıkarıp bataryadan gücü aldıgı zaman ses gelmiyor garantiye yollamak istemiyorum lütfen normal deyin :( sesler kesinlikle fandan gelmiyor. ekran kartı yok pcde dahili.ryzen 3 4300 u

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    962.7 KB · Hit: 53
Son düzenleme:

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Sabah konuyu yükseltin. Bilgili bir kişi illa ki olacaktır

TALHA MURAT

80+ Silver
arkadaşlar yeni aldıgım hp laptop adaptörden güç aldıgı zaman işaretledigim yerlerden cızırtı sesi geliyor cok yüksek bir düzeyde degil fakat kafayı yaklaştırınca duyuluyor ilk defa laptop aldıgım için içime kuşku dogdu bu normalmidir adaptörü çıkarıp bataryadan gücü aldıgı zaman ses gelmiyor garantiye yollamak istemiyorum lütfen normal deyin :( sesler kesinlikle fandan gelmiyor. ekran kartı yok pcde dahili.ryzen 3 4300 u
Peki şunu soracağım Çektiğinde gidiyormu? veya taktığında oyuna falan girdiğinde artıyormu?

tolgavurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şarj full olup adaptörde kullanmaya devam edince geliyor ses adaptörü cıkartınca hiçbişey gelmiyor oyun oynarkende normaldede

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
muhtemelen coilwhine sesidir. eğer öyleyse garanti kapsamında değil. hatta sorun olarak bile kabul etmiyorlar. normal deyip geri gönderirler ama yine de göndermekte yarar var.

Top Bottom