Ne ile bağladın ?Merhabalar ben yeni bir 144hz 1ms monitör aldım ve laptopuma bağladım 1080p ayarlayabildim ama hz 60 da kaldı 144 e çekemiyorum nasıl çekeceğim bilgisi olan biri yazabilirse çok güzel olur.
hdmı kablosu ile bağladımNe ile bağladın ?
laptop pek eski değil aslındaLaptop eski mi? 144hz desteği olmayabilir.
Dp ile bağlaman lazım 144 Hz alman içinhdmı kablosu ile bağladım
Dönüştürücü kullanıyorsan 60 hrz gösterir dönültürücü en iyi 60 hrz dönüştürür bundan dolayı olabilirMerhabalar ben yeni bir 144hz 1ms monitör aldım ve laptopuma bağladım 1080p ayarlayabildim ama hz 60 da kaldı 144 e çekemiyorum nasıl çekeceğim bilgisi olan biri yazabilirse çok güzel olur.
ama 60hz den başka bir seçenek çıkmıyor kablo ile mi ilgili?Dp ile bağlaman lazım 144 Hz alman için
Hdmi kablosu ile bağladığında 142 yazmiyormu?ama 60hz den başka bir seçenek çıkmıyor kablo ile mi ilgili?
yok sadece monitörün içinden çıkan HDMI kablosunu kullanıyorum.Dönüştürücü kullanıyorsan 60 hrz gösterir dönültürücü en iyi 60 hrz dönüştürür bundan dolayı olabilir
Daha kaliteli bir hdmı al bende hdmı kulanıyorum 144hz görüntü veriyor onların bir seviyesi oluyordu arkadaşlar yardımcı olurama 60hz den başka bir seçenek çıkmıyor kablo ile mi ilgili?
hayır sadece 60 hz seçeneği mevcutHdmi kablosu ile bağladığında 142 yazmiyormu?
Driver güncelmi?hayır sadece 60 hz seçeneği mevcut