Neler Yeni

Yeni aldığım pc de uygulama kapatıp açma sorunu

Usser

80+
Reaksiyon skoru
0
2 gün önce gaming gen den sistem topladım ve bugün lol girdim oyunu oynarken başta hiçbi sıkıntı yokken ortalara doğru birden oyun ekranı kapanıp açılmaya başladı
aldığım sistemi de ekledim bu sorun neden olur bilgisayarı arızalı mı göndermişler acaba? bilgisayardan çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• IMG_2270.jpeg
    IMG_2270.jpeg
    100.6 KB · Hit: 9
windows sapıtmış gibi duruyor format deneyebilirsiniz

Sistemle alakası olduğunu düşünmüyorum. Farklı oyunlarda da aynı sorunu yaşıyor musun? Ayrıca @emreBeoa'dan harika bir çözüm gelmiş. Her zaman işe yaraması trajikomik. Bende de mesela lol açılıyordu ama şampiyon ekranı kısmına asla giremiyordum. Format attım bana mısın demedi, sorun düzeldi.

windows sapıtmış gibi duruyor format deneyebilirsiniz
hocam bilgisayarda bi sorun yoktur değil mi çünkü yeni aldım ve anlam veremiyorum bu yaptığına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemle alakası olduğunu düşünmüyorum. Farklı oyunlarda da aynı sorunu yaşıyor musun? Ayrıca @emreBeoa'dan harika bir çözüm gelmiş. Her zaman işe yaraması trajikomik. Bende de mesela lol açılıyordu ama şampiyon ekranı kısmına asla giremiyordum. Format attım bana mısın demedi, sorun düzeldi.
dün de gitmiştim bi sıkıntı olmamıştı bugün yaşandı ara sıra mavi ekran hatası da aldığım oldu fakat windows ile ilgili olduğunu düşünmüştüm

hocam bilgisayarda bi sorun yoktur değil mi çünkü yeni aldım ve anlam veremiyorum bu yaptığına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dün de gitmiştim bi sıkıntı olmamıştı bugün yaşandı ara sıra mavi ekran hatası da aldığım oldu fakat windows ile ilgili olduğunu düşünmüştüm
varsa da çözülür merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,780
Üyeler
173,261
Son üye
oTsdll
Geri