Baihu
80+ Bronze
Dahası
Güç Seçenekleri fotoğraftaki gibi mi ayarlı? Ses işini ne yaptınız?
dostum pc donduktan sonra görüntüyle beraber ses de duruyor videoyu izlersen görebilirsin ses fiziksel olarak çıkmıyor kulaklıktan geliyor yani sistemsel olarak.
bir arkadaş ram testi yap demişti arzalı olabilir diye 1. sayfaya bakarsan görebilirsinRAM testi ile bir işiniz yok ki.
koltuk sesinden dolayı kusura bakmayın 1. gelen dırrr sesi pc den geliyor sistemsel olarak. video sırasında video izliyordum yani sistem zorlanmıyor o sırada. 2. gelen ses koltuktan geliyor geriye yaslanıncaSizin sorununuz RAM ile alakalı değil. Gönderdiğiniz videodan hiçbir şey anlamadım. Koltuk sesi mi, kulaklık sesi mi belli değil. Dırr diye ses geldiğini söylediniz. Videoda öyle bir ses yok ki. Ne yaparken kapanıyor? Kafam çorba gibi oldu.
hayır durdurdum o yüzden sonda düştü grafik test bitene kadar %100 düTest devam ediyor mu?
Bilgisayarla işiniz yoksa test açık kalsın. Sıcaklıkları kontrol edin. Test ekranı kırmızı olursa arızalı parça vardır. Yoksa, işletim sisteminde ya da güç kaynağında sorun vardır.hayır durdurdum o yüzden sonda düştü grafik test bitene kadar %100 dü