Neler Yeni

Yeni aldigim pc hic bir usb okumuyor ve goruntu vermiyor

Akmaz06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akmaz
Merhaba herkese. Itopyadan aldigim pc bugun elime ulasti. Sistemi hazir montaj hizmetiyle birlikte aldim fakat pcyi actigimda hicbir usb portu ne klavyeyi ne de mouse u okumuyor. Ustelik goruntu de vermiyor. Yardim edebilirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar basinda bekliyorum. Yok mu yardim edecek birisi?

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Knk işin zor iyi seneryo pc yi bağladın güç grişi yetersizdir pc ui çalıştırır ama bağlı aygıtları ve monithörü çalıştırmaz yani yerli güç yoktur pc nin psu sunu paşja bir orize takarak deniyebilirisin.
Kötü seneryo ise öndeki usb ler çalışmıyorsa kabloda hata. Hem öndeki hem arkadaki çalışmıyorsaki bu en kötü senaryo anakart bozuk. Görüntü gelmemesi genelde ram kaynaklı olur ama anakart bozuksa ram lerde çalışmaz ve bunu anlayamassın. İtopyadan hazır montaj aldına göre bu adamlar pc yi açıp kontrol edip yolluyorlar yani kargoda bişey olmuş olabilir. Düyduğuma göre İtopyanın teknik desteği 1 ay sürüyor 1 ay pc gg oluyor. Yani sen çok karıştırma kullanıcı hatası demesinler. Allah kolaylık versin işin zor!

En iyisi ilkini dene olmassa itopya desteğe yaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt

COREXAR

80+ Silver
Knk işin zor iyi seneryo PC yi bağladın güç grişi yetersizdir PC ui çalıştırır ama bağlı aygıtları ve monithörü çalıştırmaz yani yerli güç yoktur PC nin PSU sunu paşja bir orize takarak deniyebilirisin.
Kötü seneryo ise öndeki usb ler çalışmıyorsa kabloda hata. Hem öndeki hem arkadaki çalışmıyorsaki bu en kötü senaryo anakart bozuk. Görüntü gelmemesi genelde RAM kaynaklı olur ama anakart bozuksa RAM lerde çalışmaz ve bunu anlayamassın. İtopyadan hazır montaj aldına göre bu adamlar PC yi açıp kontrol edip yolluyorlar yani kargoda bişey olmuş olabilir. Düyduğuma göre İtopyanın teknik desteği 1 ay sürüyor 1 ay PC gg oluyor. Yani sen çok karıştırma kullanıcı hatası demesinler. Allah kolaylık versin işin zor!

En iyisi ilkini dene olmassa itopya desteğe yaz
Dostum daha bilip bilmeden neden karar kıldın???

Akmaz06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu cozdum. Anakartin ram slotunun biri bozuk cikti. Adamlar buzzer‘i bile takmadan yollamislar. Itopyayi arayip durumu anlattim geri gonderin inceleyelim dediler. Bi kac gun sonra tekrar itopyayi arayip Ups yerine Ptt kargo ile gondersem olur mu diye sordum(ups ankarada asiri yavas. Ankaradan ankaraya 10 gunde geldi) musteri temsilcisi olur tabi dedi. Bi kac gun sonra yolladim kargoyu kabul etmeyip geri gonderdiler(50 lira kargo parasi bana girdi). Bi daha Itopyadan alisveris falan yapmam kimseye de onermiyorum. Cevap veren herkese tesekkurler

Top Bottom