Neler Yeni

Yeni Aldiğim Si̇stem'de Böyle Bi̇r Yazi Beli̇ri̇yor

RENDZO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Said Yasir GÜNDOĞAN
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sistem aldim sistem geldi ama ekranda böyle bir yazı beliriyor bu neden olur?

Ekler

• 20220716_213954.jpg
    20220716_213954.jpg
    892.7 KB · Hit: 75
  • 20220716_213954.jpg
    20220716_213954.jpg
    892.7 KB · Hit: 70

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE

RENDZO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Said Yasir GÜNDOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows yklü mü.
Bilmiyorum molecule pc den aldım yani onların internet sistelerinde yazdığına göre test ve montaj işlemi aşamasını gördü sistem win olmadan bu işlemi yapabilirler mi?

Son düzenleme:

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Bilmiyorum molecule pc den aldım yani onların sisteminde test ve montaj işlemi aşamasını gördü sistem win olmadan bu işlemi yapabilirler mi?
Hatırladığım kadarıyla yazılım yüklü değilse böyle olur.

Atyxah

80+ Silver
kanka işletim sistemin yok :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

RENDZO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Said Yasir GÜNDOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka işletim sistemin yok :D
Knk peki molecule pc nin internet sitesinde yazdığına göre test yapıldı bu siteme işletim sistemi olmayan bir pc ye bunu nasıl yaptılar?Ya da yaptılar mı onuda bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

win yüklenmediğinde
Knk peki molecule pc nin internet sitesinde yazdığına göre test yapıldı bu siteme işletim sistemi olmayan bir pc ye bunu nasıl yaptılar?Ya da yaptılar mı onuda bilmiyorum.
.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE

.
Belkide testleri yapıp windowsu silmişlerdr. Belkide kandırılıyorsundur. Belkide hayat bir yalandır. Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu. Neyse knk sadece win yükleyeceksin. Sorun teşkil etmiyor

Atyxah

80+ Silver
Belkide testleri yapıp windowsu silmişlerdr. Belkide kandırılıyorsundur. Belkide hayat bir yalandır. Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu. Neyse knk sadece win yükleyeceksin. Sorun teşkil etmiyor
haklısın kanka doğru söylüyorsun da komiğime gitti güldüm :D

.
kanka çek w10 mu atarsın 11 mi yükle kur işte

Closer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak Yusuf Kulbilge
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sistem aldim sistem geldi ama ekranda böyle bir yazı beliriyor bu neden olur?
Windows yüklü değil. Flash belleğe windows indirip biostan kurabilirsin.

Atyxah

80+ Silver
kendileri ssd felan hazırlamıştır windows ve programlar kurulu onu takarlar denerler yollarlar da test öylesine yazıyordur bence zaten niye hata olsun

büyük ihtimalle monitör açıp görüntü geliyosa salıyorlardır zaten görüntü geliyorsa cpu gpu psu anakart felan çalışıyordur

Son düzenleme:

RENDZO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Said Yasir GÜNDOĞAN
Yani testi yapıp window su silmeleri çok mantıksız gibi ya.Knk bide konudan nasıl edebiyat kısmına kaydın 😅.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,368
Üyeler
160,081
Son üye
cangunesjpg
Top Bottom