windows yklü mü.Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sistem aldim sistem geldi ama ekranda böyle bir yazı beliriyor bu neden olur?
Bilmiyorum molecule pc den aldım yani onların internet sistelerinde yazdığına göre test ve montaj işlemi aşamasını gördü sistem win olmadan bu işlemi yapabilirler mi?windows yklü mü.
Hatırladığım kadarıyla yazılım yüklü değilse böyle olur.Bilmiyorum molecule pc den aldım yani onların sisteminde test ve montaj işlemi aşamasını gördü sistem win olmadan bu işlemi yapabilirler mi?
O zaman bunlar test yapmamistir sisteme win olmadığına göre değilmi ?Hatırladığım kadarıyla yazılım yüklü değilse böyle olur.
win yüklenmediğindebu neden olur?
Knk peki molecule pc nin internet sitesinde yazdığına göre test yapıldı bu siteme işletim sistemi olmayan bir pc ye bunu nasıl yaptılar?Ya da yaptılar mı onuda bilmiyorum.kanka işletim sistemin yok
win yüklenmediğinde
.Knk peki molecule pc nin internet sitesinde yazdığına göre test yapıldı bu siteme işletim sistemi olmayan bir pc ye bunu nasıl yaptılar?Ya da yaptılar mı onuda bilmiyorum.
Belkide testleri yapıp windowsu silmişlerdr. Belkide kandırılıyorsundur. Belkide hayat bir yalandır. Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu. Neyse knk sadece win yükleyeceksin. Sorun teşkil etmiyorKnk peki molecule pc nin internet sitesinde yazdığına göre test yapıldı bu siteme işletim sistemi olmayan bir pc ye bunu nasıl yaptılar?Ya da yaptılar mı onuda bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
haklısın kanka doğru söylüyorsun da komiğime gitti güldümBelkide testleri yapıp windowsu silmişlerdr. Belkide kandırılıyorsundur. Belkide hayat bir yalandır. Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu. Neyse knk sadece win yükleyeceksin. Sorun teşkil etmiyor
kanka çek w10 mu atarsın 11 mi yükle kur işteKnk peki molecule pc nin internet sitesinde yazdığına göre test yapıldı bu siteme işletim sistemi olmayan bir pc ye bunu nasıl yaptılar?Ya da yaptılar mı onuda bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Windows yüklü değil. Flash belleğe windows indirip biostan kurabilirsin.Arkadaşlar öncelikle merhaba bir sistem aldim sistem geldi ama ekranda böyle bir yazı beliriyor bu neden olur?
Yani testi yapıp window su silmeleri çok mantıksız gibi ya.Knk bide konudan nasıl edebiyat kısmına kaydın .Belkide testleri yapıp windowsu silmişlerdr. Belkide kandırılıyorsundur. Belkide hayat bir yalandır. Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu. Neyse knk sadece win yükleyeceksin. Sorun teşkil etmiyor