Fps oyununa 2k monitör al diyen mi varAldım hocam teşekkürler. Sorduğum kişilerin yarısı 2k al darboğaz yapar dediler, diğer yarısı 1080p al darboğaz yapmaz dediler kendimiz görücez artık
Saçma 2k'da fps oyunu oynanmaz 2k monitörler 27 inç olur 27'de fps hiç oynanmaz bende 240hz ve 2k var fps oynuyorum sadece 2k monitörün düğmesini bile açmıyorum yatıyor öyleEvet gerçekten var sadece valo ve cs oynayacağım söyledim kaç kere ana hala 2k al darboğaz yapar diyen var
Bende anlam veremedim çoğu kişi öyle diyor diye 3-4 gündür arada kaldım alıp almakla bugün bilgisayar alınca geç kalmasın diye monitörü de aldım. Peki yukarıdaki Dell monitör nasıl hocamSaçma 2k'da fps oyunu oynanmaz 2k monitörler 27 inç olur 27'de fps hiç oynanmaz bende 240hz ve 2k var fps oynuyorum sadece 2k monitörün düğmesini bile açmıyorum yatıyor öyle
İyidir hocam zamanın da bende onu alacaktım 10 bin civarıydı fiyatı çok düşmüşBende anlam veremedim çoğu kişi öyle diyor diye 3-4 gündür arada kaldım alıp almakla bugün bilgisayar alınca geç kalmasın diye monitörü de aldım. Peki yukarıdaki Dell monitör nasıl hocam